News

Traian Băsescu, mesaj emoționant de Paște: ”O noapte ciudată. Nimic nu va mai fi ca înainte”

19.04.2020 | 12:22
Traian Basescu mesaj emotionant de Paste O noapte ciudata Nimic nu va mai fi ca inainte
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a avut un mesaj emoționant de Paște în care le-a transmis românilor că noaptea Învierii a fost una ciudată.

Traian Băsescu, mesaj emoționant de Paște

”HRISTOS A ÎNVIAT! O noapte a învierii în care suntem fiecare la casa lui, fără copii, fără nepoţei şi fără prieteni strânşi în jurul tradiţionalei mese pascale”, și-a început Traian Băsescu mesajul de Paște.

ADVERTISEMENT

”O lumânare pâlpâie tremurând şi ea într-o aparentă singurătate, o singurătate care ne-a umplut sufletele mai mult ca altădată cu dragostea pentru cei pe care nu-i avem alături de noi”, a scris fostul președinte pe Facebook.

HRISTOS A ÎNVIAT!O noapte a învierii în care suntem fiecare la casa lui, fără copii, fără nepoţei şi fără prieteni…

Posted by Traian Băsescu on Saturday, April 18, 2020

Băsescu a și-a continuat postarea cu modul ciudat în care a trebuit să petreacă noaptea Învierii, dar șu faptul că nu știe cum va fi lumea de aici înainte după ddezastrul provocat de coronavirus.

ADVERTISEMENT

”Măcar şi de dragul nepoţeilor, avem obligaţia să găsim soluţii”

”O noapte ciudată care parcă vrea să ne spună că după ce pandemia va trece, nimic nu va mai fi ca înainte. Nu ştiu exact cum va fi, dar dacă până mâine dimineaţă voi afla, o să vă scriu aici părerea mea”, a notat fostul președinte.

Traian Băsescu îndeamă autoritățile să găseasscă soluții de ieșire din criză, dar și întraga populație să lupte pentru o lume mai bună și mai curată.

ADVERTISEMENT

”Măcar şi de dragul nepoţeilor, avem obligaţia să găsim soluţii. Nu avem dreptul să le lăsăm o lume defectă cu o Europă slabă şi de aceea vulnerabilă. Încă odată, HRISTOS A ÎNVIAT!”, a încheiat politicianul.

Postarea făcută de Traian Băsescu în noaptea de Înviere a fost apreciată de peste 11.000 de oameni, a fost distribuită de peste 250 dintre aceștia, iar alți 3.500 de oaameni au dorit să lase un comentariu.

ADVERTISEMENT

PF Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a transmis un mesaj din suflet în noaptea de Înviere, cu ocazia sărbătorilor de Paște. El s-a rugat Mântuitorului Iisus Hristos să dăruiască sănătate celor bolnavi, răbdare şi pricepere tuturor medicilor şi întregului personal medical, să dăruiască consolare celor îndoliaţi şi odihnă sufletelor celor decedaţi.

ADVERTISEMENT