News

Traian Băsescu, mesaj ferm pentru migranții islamiști: “PMP nu va fi de acord cu transformarea UE într-o moschee uriașă

04.05.2019 | 18:07
Traian Basescu mesaj ferm pentru migrantii islamisti PMP nu va fi de acord cu transformarea UE intro moschee uriasa

Traian Băsescu a transmis un mesaj pe tema controverselor iscate de invazia migranților islamiști. În acest context, fostul președinte al României a anunțat că PMP, partidul pe care îl conduce se va împotrivi transformării Uniunii Europene într-o uriașă moschee.

Traian Băsescu, despre valul de imigranți: „Să vină să vadă cum se trăiește la noi”

Fostul șef de stat consideră că migrația popoarelor islamiste reprezintă una dintre problemele ce trebuie tratate extrem de serios de toate statele membre ale Uniunii Europene, printre care se numără și România. Totodată, Traian Băsescu este de părere că migranții ar trebui obligați să respecte valorile creștine și europene, iar cei care nu fac  acest lucru, să fie expulzați.

Avem o populație europeană nemulțumită de situația cu migrația. Așa cum scriem și în program, PMP nu va fi de acord cu transformarea Uniunii Europene într-o uriașă moschee. Să vină să vadă cum se trăiește la noi împreună cu turci și cu tătari și să accepte comportamentul civilizat cei care vin buluc în Europa din țări de cult islamic” , a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu, reacție dură pe tema migrațiilor popoarelor musulmane. Sursa foto:hepta.ro
Traian Băsescu, reacție dură pe tema migrațiilor popoarelor musulmane. Sursa foto:hepta.ro

Ce soluție propune PMP pentru problema migrației

Propunerea noastră e să se elaboreze un regulament cu privire la statutul migranților, care să fie aprobat în Parlamentul European, care să oblige la integrare socială prin găsireaea unui loc de muncă sau să se afle într-o situație de studii pentru locuri de muncă, respect pentru tradițiile și cultura europeană și integrare în cultura europeană” , a transmis Partidul Mișcarea Populară, prin vocea liderului său, Traian Băsescu.

Aceste pretenții le putem avea, pentru că nu noi i-am adus cu forța, ci au optat ei să vină în Europa. Europa nu poate fi distrusă de sloganul laș politically correct, sub care se ascund politicienii la vârf și spun ”politic e corect să-i lăsăm să facă ce vor, să nu-i blamăm pentru violuri, că fură, șterpelesc și așa mai departe”. Or lucrurile trebuiesc spuse cinstit, pentru că au ajuns la un nivel la care nu mai e acceptabil să te ascunzi sub sloganurile politically correct. Noi criticăm în programul nostru această abordare” , a mai spus fostul președinte al României.