ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu nu o iartă pe Gabriela Firea: „Bine că a plecat. Era un cancer pentru București”

Autor: Bogdan Solomon | 01.10.2020 | 23:59
Traian Băsescu nu o iartă pe Gabriela Firea: „Bine că a plecat. Era un cancer pentru București”
Traian Băsescu demolează întreg mandatul de primar al Gabrielei Firea. Sursa foto: colaj evz.ro

Chiar dacă a pierdut Primăria Capitalei în favoarea candidatului susținut de PNL și Alianța USR-Plus, Nicușor Dan, Traian Băsescu nu o menajează absolut deloc pe Gabriela Firea. Într-un interviu acordat recent, fostul președinte al României a făcut radiografia mandatului recent încheiat și a ajuns la concluzia că aceasta „era un cancer pentru București”.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar „știa doar sintagma ”am cumpărat” și deloc ”am făcut” și avea, potrivit spuselor sale, tendința de a utiliza banii publici în favoarea unor anumite segmente ale populației, în speranța că astfel va reuși să le obțină voturile.

Cât despre evenimentele organizate de-a lungul timpului, ei bine, nici măcar acestea nu au fost pe placul europarlamentarului PMP: „A plătit bine de tot inclusiv cântăreți, pe care nu-i mai cheamă nici Dumnezeu la vreun concert pentru că sunt expirați”.

ADVERTISEMENT

Traian Băsescu analizează mandatul Gabrielei Firea și dă verdictul: „Era un cancer pentru București”

Este bine că a plecat Firea. Era un cancer pentru București, știa doar sintagma „am cumpărat” și deloc „am făcut”.

Ea a cumpărat aparatură pentru spitale, dar nu a dat apă caldă, deci a dat direct direcția către spitale, că atunci când oamenii nu au cu ce se spăla, sigur ajung la spital. Dacă dădea apă caldă, ajungeau mai puțini la spital, dar așa, neasigurând apa caldă, mergem la spital tot mai mulți.

ADVERTISEMENT

A făcut excursii în Grecia pentru pensionari, a cumpărat ochelari, a cumpărat teste, a făcut tot ce nu are de făcut un primar. A cumpărat voturi din primul minut al mandatului ei.

A fost un primar, așa cum mi se pare mie și încadrez eu lucrurile, profund corupt. A risipit banii pentru interesul ei, să țină captivi niște oameni mai puțin interesați de un trafic fluidizat și de o creștere a calității vieții în București.

ADVERTISEMENT

Să nu utilizezi banii publici pentru toți pentru că erau banii tuturor bucureștenilor, ci numai pentru o clientelă pe care să ți-o fidelizezi pentru că-i faci favoruri, nu merge. De asta spun că este bine că a plecat. 

A plătit bine de tot cântăreți pe care nu-i mai cheamă nici Dumnezeu la vreun concert pentru că sunt expirați. Singurul program extraordinar și care trebuie continuat este cel cu inseminarea in vitro. În rest, a fost o mascaradă pe bani publici. A făcut exact ce nu trebuie să facă un primar”, a declarat Traian Băsescu la Digi 24.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!