Traian Băsescu pune tunurile pe USR și PSD: „Lichele care mint populația, au o înțelegere”

Flaviu Popa   
în HotNews
24/11/2020, 23:02
Traian Băsescu pune tunurile pe USR și PSD: „Lichele care mint populația, au o înțelegere”
Traian Băsescu pune tunurile pe PSD și USR

Fostul președinte Traian Băsescu i-a comparat pe cei din USR cu niște maimuțe care îi imită pe cei din PSD referitor la demisiile din Parlament.

Băsescu a explicat cum gestul liderilor PSD și USR de a demisiona din Parlament este o „culme a lichelismului politic”.

Fondatorul PMP a explicat că gestul PSD și USR nu are niciun efect real și doar încearcă să sa ascundă lipsa voinței politice de a modifica legislația pensiilor speciale.

Traian Băsescu critică USR și PSD și anunță că cele două partide au o înțelegere

Lichelismul în politica româneasă a ajuns la culmi. Eu nu am mai văzut o asemenea degradare în timpul unei campanii electorale.

Legea care anulează pensiile special pentru parlamentari este în Parlament, a trecut de Camera Deputaților, e la Senat, ar fi suficient ca PSD, USR PNL să se pună de acord și să valideze legea înaintată de PMP.

Deci discutăm despre niște lichele care mint populația cu nerușinare” a transmis Traian Băsescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Băsescu e de părere că actuala situație s-ar putea rezolva foarte simplu dacă USR, alături de PNL, PMP și UDMR ar vota desființarea pensiilor speciale, o „chestiune de 5 minute”.

Mai mult, Băsescu crede că între PSD și USR există o colaborare bazată pe interese, cel puțin la nivel „de oameni”.

E vorba de sinergie, la fel cum și-au numit oamenii în Consiliul Lelgislativ, USR l-a votat pe Iordache “altă întrebare” și PSD a votat un adjuct USR al lui Iordache. Este evident că între PSD si USR există o comunicare pe interese, cel puțin la nivel de oameni, înțelegere, cel puțin la nivel de oameni. Mă tem că este și o filiație politică. Deci nu mă surprinde că USR face ca maimuța, a făcut șeful PSD o mișcare, hop și noi, dar o facem în bloc, suntem mai lichele, mai imincinoși, mai lipsiți de respect pentru electorat,” a mai afirmat Băsescu.

Închide ×