News

Traian Băsescu s-a enervat! Mesaj ferm pentru Rareș Bogdan: “Trebuie să fie mai deştept ca mine”

29.05.2019 | 18:06
Traian Basescu sa enervat Mesaj ferm pentru Rares Bogdan Trebuie sa fie mai destept ca mine

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat un avertisment la adresa lui Rareș Bogdan. Liderul PMP i-a transmis fostului prezentator de la Realitatea TV să nu repete greșelile pe care le-a făcut și el când era pe val și lumea îl vota. Băsescu nu a fost încântat de faptul că Bogdan s-a autopronunțat deja șeful parlamentarilor români.

Traian Băsescu îl desființează pe Rareș Bogdan

Băsescu a vorbit, printre altele, despre înregistrările din dosarul său privind colaborarea cu fosta Securitate și a profitat cu această ocazie să îl atace pe Rareș Bogdan. A spus că penelistul nu are cum să-i fie șef deoarece un superior trebuie să aibă mai multă carte, insinuând astfel că fostul prezentator de televiziune mai are mult de învățat.

“Am verificat, Nu au apărut încă înregistrate. O să văd și o să mă pronunț. Dar ca să fac asta, trebuie să mă judec cu CNSAS. Nu știu ce conține dosarul, trebuie să îl văd. O să mă pronunț, nu am de gând să fac un circ mediatic. Am de gând să mă judec cât mai repede.

Rareș Bogdan nu este recunoscut ca șef de către Traian Băsescu. Sursa foto: HEPTA.RO

Băsescu: Sunt un om care nu a avut prea mulți șefi

Eu am verificat astăzi și nu era înregistrat azi la CAB. Lui Rareș Bogdan i-a venit pe mesaj în timp ce era la DC News. Am văzut declarația lui Rareș Bogdan că va fi șeful meu, că a fost nominalizat șef al europarlmentarilor români. Sunt un om care nu a avut prea mulți șefi, iar când i-a recunoscut a trebuit să aibă mai multă carte decât el”, a declarat Traian Băsescu, scrie știripesurse.ro.

Atât Rareș Bogdan cât și Traian Băsescu au obținut câte un loc de europarlamentar, ambii fiind primii pe listele partidelor din partea cărora au candidat. Fostul președinte al țării și liberalul vor activa în cadrul aceleiași formațiuni politice europene, cea a Popularilor și, se pare că această colaborare a început deja cu stângul.