News

Traian Băsescu s-a testat anti Covid-19 și antidrog. Atac devastator la adresa Gabrielei Firea

20.09.2020 | 12:04
Traian Basescu sa testat anti Covid19 si antidrog Atac devastator la adresa Gabrielei Firea
ADVERTISEMENT

La o zi după ce Gabriela Firea a cerut teste anti Covid-19 și antidrog pentru rivalii săi la dezbatere în contextul alegerilor, Traian Băsescu s-a conformat și a întreprins demersurile medicale.

Duminică dimineața, candidatul PMP la Primăria Capitalei a dezvăluit că și-a făcut testele antidrog și Covid-19 cerute de Gabriela Firea contracandidaților și îi propune acesteia o dezbatere în doi sau trei, în sala de consiliu a primăriei.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul președinte al României o atacă dur pe Firea, despre care spune că ”i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni” și este o ”impostoare coruptă”.

Traian Băsescu și-a făcut testele Covid-19 și antidrog și o atacă pe Firea

Traian Băsescu, candidatul cotat cu a treia șansă pentru postul de edil la Primăria Capitalei, a anunțat duminică dimineață că și-a făcut testele anti-drog și anti Covid, cerințe dorite de Gabriela Firea pentru a participa la dezbateri.

ADVERTISEMENT

Fost președinte al țării, dar și fost primar al Capitalei, Băsescu spune că rezultatul a ieșit negativ la ambele testări. Actualul europarlamentar a făcut anunțul pe Facebook, într-o postare în care o numește pe Gabriela Firea ”impostoarea profund coruptă”.

”Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă… Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea. Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti-Piteşti.

ADVERTISEMENT

Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.

Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind “cea mai mare din ţară”. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre”, afirmă Băsescu, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISEMENT

”Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative. În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, a continuat Băsescu.

Propunerea de dezbatere a lui Băsescu pentru Firea și Nicușor Dan

Băsescu vine cu o propunere inedită de dezbatere pentru rivalii săi la postul de primar general al Capitalei.

”Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat.

De asemenea vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare 3 sau 4 întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un representant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei.

Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”, a mai spus candidatul PMP.

Cu o zi în urmă, Gabriela Firea a transmis că participă la orice dezbatere dacă ceilalți candidați își fac testul antidrog și Covid-19 pentru a dovedi că sunt sănătoși și lucizi.

ADVERTISEMENT