News

Traian Băsescu se mută într-un apartament de lux. Imobilul este dezvoltat de Dan Șucu de la Imperiul Leilor și costă sute de mii de euro

Traian Băsescu se mută într-un apartament de lux, din Capitală, după ce a primit ordin de eliberare a vilei de protocol. Imobilul este situat pe proprietatea afaceristului Dan Șucu, de la Imperiul Leilor.
06.06.2022 | 08:08
Traian Basescu se muta intrun apartament de lux Imobilul este dezvoltat de Dan Sucu de la Imperiul Leilor si costa sute de mii de euro
Cât costă apartamentul unde se mută Traian Băsescu. Sursa foto: Antena 3, Hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Traian Băsescu își mută lucrurile din vila de protocol, într-un apartament de lux, din Capitală, în valoare de 550.000 de euro. Imobilul este compus din trei camere și este situat într-un complex rezidențial ce îi aparține afaceristului de la Imperiul Leilor, Dan Șucu.

Traian Băsescu se mută într-un apartament de 550.000 de euro. Imobilul, situat pe un teren al lui Dan Șucu de la Imperiul Leilor

Dan Șucu ar fi și un prieten apropiat al ginerelui lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Totodată, noua locuință de lux a fostului președinte al țării face parte dintr-o primă fază a proiectului Arcadia Apartments Domenii, din zona Domenii, din București.

ADVERTISEMENT

”Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii.

Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate.

ADVERTISEMENT

Mai avem disponibile doar 50% dintre cele 245 de apartamente ce vor fi dezvoltate în următoarea fază a proiectului, a cărei construcție va fi începută în perioada imediat următoare și îi așteptăm pe clienții interesați de achiziționarea unui produs foarte bine poziționat în piață din toate punctele de vedere, să vină să ne cunoască proiectul”, au anunțat dezvoltatorii imobiliari, potrivit stiripesurse.

Reamintim că Traian Băsescu a primit ordin de evacuare a vilei de protocol, din partea RAPPS, după ce ÎCCJ a stabilit că a colaborat cu Securitatea sub numele de ”Petrov.”

ADVERTISEMENT

Ce spune Traian Băsescu despre evacuarea din vila de protocol

Ulterior, fostul șef al statului s-a declarat nemulțumit de hotărârea judecătorilor, afirmând că ”nu stă la mila statului” și că și-a achiziționat ”un apartament frumos”.

”Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva.

ADVERTISEMENT

Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (…) Maria e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a afirmat Traian Băsescu pentru Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT