Traian Băsescu se opune închiderii teraselor la ora 23:00: „Beţivii se îmbată până la ora 23″

Flaviu Popa   
în HotNews
04/08/2020, 22:00
Traian Băsescu se opune închiderii teraselor la ora 23:00: „Beţivii se îmbată până la ora 23″
Traian Băsescu e fiară! Ion Cristoiu spune că fostul președinte e „cel mai primejdios politician”. Sursa Foto: Hepta.ro

Traian Băsescu crede că restricțiile aplicate teraselor, obligate de Guvern să se închidă la ora 23:00, sunt inutile.

Fostul președinte susține că „bețivii” se îmbată până la ora 23:00, astfel că nu înțelege care este planul PNL.

Cu toate acestea, guvernanții au explicat că terasele au fost închise după ora 23:00 pentru a stopa grupurile de tineri care vor să petreacă toată noaptea.

Traian Băsescu se opune cu vehemență închiderii teraselor la ora 23:00

„Cu una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer.

Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor”, a explicat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul președinte este conștient că pandemia de Covid-19 nu va trece foarte ușor, astfel că e nevoie de revizuirea urgentă a măsurilor impuse de Guvern.

„Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a punctat Traian Băsescu.

Traian Băsescu este unul dintre cei mai mari contestatari ai Guvernului Orban atunci când vine vorba de măsurile luate pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2.

„Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au încredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Această populație a fost umilită de tratamentul primit.Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi Premierul.

Responsabilitatea operațiunii este a premierului. Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizie de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să știi cele mă mari focare”, este doar una dintre criticile aduse de Băsescu Guvernului Orban.

Închide ×