ADVERTISEMENT
News

Traian Băsescu se opune închiderii teraselor la ora 23:00: „Beţivii se îmbată până la ora 23″

Autor: Flaviu Popa | 04.08.2020 | 22:00
Traian Băsescu se opune închiderii teraselor la ora 23:00: „Beţivii se îmbată până la ora 23
Traian Băsescu e fiară! Ion Cristoiu spune că fostul președinte e „cel mai primejdios politician”. Sursa Foto: Hepta.ro

Traian Băsescu crede că restricțiile aplicate teraselor, obligate de Guvern să se închidă la ora 23:00, sunt inutile.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte susține că „bețivii” se îmbată până la ora 23:00, astfel că nu înțelege care este planul PNL.

Cu toate acestea, guvernanții au explicat că terasele au fost închise după ora 23:00 pentru a stopa grupurile de tineri care vor să petreacă toată noaptea.

Traian Băsescu se opune cu vehemență închiderii teraselor la ora 23:00

„Cu una dintre măsuri mi se pare fără sens. Acest 23 pentru terase. Ce are să-l laşi pe om până la 1 noaptea? Nu o să se bage un turist la ora 23 în cameră. Oamenii vin să stea la aer.

ADVERTISEMENT

Beţivii se îmbată până la ora 23. Aici se putea o oarecare generozitate cu păstrarea recomandărilor privind distanţarea, dar este responsabilitatea patronilor”, a explicat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul președinte este conștient că pandemia de Covid-19 nu va trece foarte ușor, astfel că e nevoie de revizuirea urgentă a măsurilor impuse de Guvern.

„Va fi un virus care ne va însoţi o perioadă lungă de timp şi probabil ne va schimba modul de viaţă. Acest virus a apărut din senin şi oamenii nu au fost cei mai buni prieteni ai naturii. Natura şi-a creat propriile sisteme.

ADVERTISEMENT

Sper ca măsurile luate să plafoneze infecţiile la 1.200-1.300, dar am auzit specialişti care vorbesc despre o explozie a infecţiilor”, a punctat Traian Băsescu.

Traian Băsescu este unul dintre cei mai mari contestatari ai Guvernului Orban atunci când vine vorba de măsurile luate pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2.

ADVERTISEMENT

„Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au încredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Această populație a fost umilită de tratamentul primit.Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi Premierul.

Responsabilitatea operațiunii este a premierului. Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizie de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să știi cele mă mari focare”, este doar una dintre criticile aduse de Băsescu Guvernului Orban.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT