Traian Băsescu e bunic: “Am ţinut-o în braţe, e un sentiment extraordinar!”

Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui României, a născut azi dimineaţă o fetiţă. Micuţa Elenei Băsescu a primit la naştere nota 9, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului...
01.09.2013 | 14:50
Traian Basescu e bunic Am tinuto in brate e un sentiment extraordinar

Elena Băsescu, fata cea mică a preşedintelui României, a născut azi dimineaţă o fetiţă. Micuţa Elenei Băsescu a primit la naştere nota 9, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Leonard Grecescu. El a precizat că este nota pe care o primesc la naştere copiii care se nasc înainte de termen, iar fetiţa s-a născut la 35 de săptămâni. “Fetiţa a ţipat, era roz la naştere”, a spus medicul. La naşterea micuţei, a fost prezent şi tatăl. Traian Băsescu, preşedintele ţării, s-a declarat a fi extrem de fericit încă de cînd a ajuns în faţa spitalului: “Bună dimineaţa! Sînt bucuros!”. Şeful statului i-a adus fiicei sale un buchet mare cu trandafiri.

„Copilul şi mama sînt împreună cu soţul în salon.  Pacienta s-a internat ieri seară, în jurul orei 8,30. A prezentat contracţii dureroase, a fost internată în spital, pentru monitorizare. Din cauza contracţiilor dureroase, s-a decis în urgenţă cezariana. Părinţii şi-au dorit o naştere naturală, a fost o decizie de ultim moment, a fost impusă de vârsta sarcinii, de problemele pe care le avea doamna Elena Băsescu, avea probleme de coagulare şi atunci s-a decis cezariana”, a precizat Leonard Grecescu.

Potrivit medicilor, Elena Băsescu va mai rămâne câteva zile în maternitate, după cum prevede procedura în cazul naşterilor prin cezariană.

SURSA: www.evz.ro