Traian Berbeceanu are Covid-19. „M-am testat la cerere, nu am simptome”

Flaviu Popa   
în HotNews
30/11/2020, 13:01
Traian Berbeceanu are Covid-19. „M-am testat la cerere, nu am simptome”
Traian Berbeceanu are Covid-19

Traian Berbeceanu, actualul Prefect al Capitalei, s-a infectat cu Covid-19, însă nu prezintă simptome.

Bărbatul a anunțat pe Facebook că a fost testat pozitiv și este infectat cu noul coronavirus, fiind nevoit să își desfășoare activitatea de acasă.

Berbeceanu nu prezintă simptome de niciun fel, însă s-a autoizolat așa cum prevede legea.

Traian Berbeceanu s-a infectat cu Covid-19

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune”, a scris acesta.

Berbeceanu spune că s-a protejat în tot acest timp, însă s-a infectat în ciuda tuturor măsurilor de protecție.

Chiar și așa, Berbeceanu a aflat că are Covid-19 după ce s-a testat doar pentru că mai mulți „colegi” din Prefectură au luat Covid-19.

„Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii. Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură”, a scris Berbeceanu.

Berbeceanu a dat asigurări, conform G4media, că ține legătura permanent cu subprefecții săi și gestionează, de la domiciliu, criza sanitară din Capitală.

„Îmi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali”, a adăugat Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fost numit „prefect interimar” în 22 octombrie, după demiterea prefectului Gheorghe Cojanu. „Domnul Berbeceanu Traian exercită, cu caracter temporar, în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București”, se arată în hotărârea de guvern de la finele lui octombrie.

Cojanu a fost demis pentru că a declarat că nu știe câte cazuri de Covid-19 sunt în București pentru că a fost la cumpărături.

Închide ×