News

Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne, avertizează ”derbedeii” care sfidează legea: ”La violență trebuie răspuns cu violență”

21.04.2020 | 17:20
Traian Berbeceanu seful de Cabinet al ministrului de Interne avertizeaza derbedeii care sfideaza legea La violenta trebuie raspuns cu violenta
Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne, avertizează ”derbedeii” care sfidează legea: ”La violență trebuie răspuns cu violență”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Traian Berbeceanu, actualmente şeful de Cabinet al ministrului de Interne, îi avertizează pe cei care nu au respectat legea în perioada de Paște și le promite că autoritățile vor recurge la forță pentru asigurarea liniștii și a ordinii publice.

Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne, avertizează ”derbedeii” care sfidează legea: ”La violență trebuie răspuns cu violență”

Traian Berbeceanu, fost conducător al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba și actual șef de Cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a reacționat extrem de dur după numeroasele incidente petrecute în zilele de Paște pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, comisarul Traian Berbeceanu a avertizat dur că polițiștii și jandarmii vor fi “intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți”.

”Nu am să vă spun nici cu căt la sută au scăzut infracțiunile sesizate, nici câte amenzi au dat poliția și jandarmeria și nici că se acționează în sistem integrat. Pentru că nu vă interesează.
Am să vă spun însă, simplu, că vom fi intransigenți cu derbedeii, cu cei care sfidând legea ne sfidează pe noi toți.

ADVERTISEMENT

Am să vă spun, simplu, că polițiștii și jandarmii sunt hotărăți și determinați să vă protejeze, pe voi cei multi, impunând respectarea legii și atunci când huliganii încearcă să provoace dezordine și haos.

Am să vă asigur că forțele de ordine, alea prost echipate, cu logistică necorespunzătoare și fără suficiente materiale de protecție, nu vor face un pas înapoi în a-și face datoria”, a scris Berbeceanu pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT

Berbeceanu e direct: ”La violență trebuie răspuns cu violență”

Berbeceanu e direct când vine vorba de păstrarea ordinii și liniștii publice și spune că forțele de ordine nu trebuie să ezite în a folosi intervențiile dure.

”Iar “vitejilor” care din spatele tastaturii jignesc în mod ticălos, și “specialiștilor” care ne fac reproșuri și ne dau sfaturi cu privire la modul de intervenție în ceea ce privește conflictele din Hunedoara, Săcele sau București, le spun că tot polițiștii și jandarmii au fost cei care, de îndată, au restabilit ordinea publică.

ADVERTISEMENT

Cu fermitate și profesionalism i-au reținut pe derbedei, chiar dacă în sensul ăsta nu au apărut filmulețe pe net. Și da, cred că la violență trebuie răspuns cu violență! Proporțional”, își încheie comisarul mesajul.

ADVERTISEMENT