ADVERTISEMENT
News

Traian Ogâgău, cel care și-a umilit fiica, nou mandat de primar la Sângeorz Băi

Autor: Adrian Baciu | 16.10.2020 | 09:12
Traian Ogâgău, cel care și-a umilit fiica, nou mandat de primar la Sângeorz Băi
Traian Ogâgău, cel care și-a umilit fiica, nou mandat de primar la Sângeorz Băi. Sursa foto: Facebook

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi implicat într-un scandal uriaș în preajma alegerilor locale, după ce s-a filmat în timp ce îşi umilea fiica, a fost validat pentru încă un mandat, joi, de Judecătoria Năsăud.

ADVERTISEMENT

Magistrații au respins astfel cererile de invalidare formulate de viceprimarul Virgil Dumitru şi de PSD Bistriţa-Năsăud. Decizia instanței poate fi contestată.

În urmă cu doar trei zile, Ogâgău primise o condamnare definitivă la un an cu suspendare de la Curtea de Apel Cluj, pentru că a refuzat să sufle în etilotest.

ADVERTISEMENT

Traian Ogâgău, validat pentru un nou mandat de primar la Sângeorz Băi

Prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, Traian Ogâgău și-a anunțat o nouă victorie la primăria din Sângeorz Băi.

”V A L I D A T pentru noul mandat! MARE VICTORIE dragii mei sângeorzeni! Ce m-aş fi făcut fără sprijinul dumneavoastră?!

ADVERTISEMENT

Mulţumesc bunului Dumnezeu şi tuturor sângeorzenilor pentru susţinere şi implicare! Rugăciunile voastre au fost ascultate! Am avut şi am încredere în justiţie!”, a scris edilul reales, pe Facebook, joi seară.

Cu doar trei zile în urmă, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, semnase ordinul de încetare a mandatului de primar al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, înainte de expirarea duratei normale a mandatului.

ADVERTISEMENT

În preajma alegerilor, Ogâgău ajuns în atenția publică după apariția imaginilor în care își umilea fiica de 14 ani. În ciuda mișcării prefectului, edilul și-a pierdut doar ultimele zile din fostul mandat. Ogâgău a câștigat un nou mandat de primar la alegerile din 27 septembrie.

Probleme cu legea pentru Ogâgău

Primarul din Sângeorz Băi a fost condamnat în luna iulie, de Judecătoria Năsăud, la un an de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani, pentru că a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice. Această hotărâre a rămas definitivă după ce luni, 12 octombrie, Curtea de Apel Cluj a respins apelul înaintat de Traian Ogâgău.

ADVERTISEMENT

Apoi, în timpul derulării campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie, Ogâgău s-a ales cu încă un dosar penal, pentru rele tratamente aplicate fiicei sale minore.

Primarul din Sângeorz-Băi și-a pedepsit fiica într-un mod revoltător, care a atras numeroase critici în opinia publică. Edilul a filmat-o dezbrăcată. Copila era așezată în genunchi, cu fața la perete și cu mâinile ridicate, în timp ce era certată.

ADVERTISEMENT

Traian Ogâgău, candidat susținut de PNL, a recunoscut atunci faptele, dar susținea că ”nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!