“Am trăit finala cu un puls extrem de mare, simţeam că-mi iese inima din piept!”

Oana Pascaru   
in Sporturi
12/08/2016, 14:02
“Am trăit finala cu un puls extrem de mare, simţeam că-mi iese inima din piept!”

Loredana Dinu, surpriza naţionalei României de spadă, recunoaşte că emoţiile au copleşit-o în ultimul act al competiţiei, cînd tensiunea a atins cote uriaşe.

Am trăit finala cu un puls extrem de mare, simţeam că-mi iese inima din piept şi nu mai am aer. Atunci cînd nu eram pe planşă, genunchii îmi tremurau atît de tare încît nu puteam să scriu scorul pe foaie. Nu-mi vine să cred că mi s-a îndeplinit un vis”, a declarat Loredana Dinu.

Totodată şi Ana Pascu a avut un cuvînt de spus: “A fost extraordinar de greu, o medalie de aur nu se cîştigă aşa de uşor. Cred că la meciul cu SUA mai aveam puţin şi făceam infarct, aveam 180 pulsul, că mi l-a şi numărat doctorul. Şi ce înseamnă diferenţa între a rămîne între primii opt şi a lua locul întîi. A fost mai greu meciul cu SUA, pentru că emoţia a fost extraordinar de mare.”

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×