Fotbal intern

OFICIAL. FOTO. L-au TRANSFERAT! Va juca direct în GRUPE în Europa

UPDATE Ora 15:20 / Ioan Hora a semnat contractul pe 3 ani cu Konyaspor şi a fost prezentat oficial! Pandurii încasează 600.000 de euro în urma transferului!...
05.08.2016 | 23:59
OFICIAL FOTO Lau TRANSFERAT Va juca direct in GRUPE in Europa
ADVERTISEMENT

UPDATE Ora 15:20 / Ioan Hora a semnat contractul pe 3 ani cu Konyaspor şi a fost prezentat oficial! Pandurii încasează 600.000 de euro în urma transferului!

“Este, poate, cel mai important pas din cariera lui Hora. După ce a demonstrat tot ceea ce avea de demonstrat în Liga 1, acum a semnat cu o echipa importantă, care va juca în grupele Europa League. Şi cei de la Konya sînt încîntaţi de acest transfer, nici nu putea fi altfel, atîta timp cît au transferat golgheterul Romaniei”, a declarat Bogdan Apostu, agentul care a intermediat mutarea.

ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Narcis Răducan, preşedintele echipei din Tîrgu Jiu, a declarat la un post de televiziune că în acest moment se află în negocieri avansate cu oficialii unei formaţii din străinătate pentru transferul lui Ioan Hora.

“Sîntem în discuţii avansate cu o echipa din Turcia şi împreună cu jucătorul şi antrenorul am considerat că e normal să-l lăsăm acasă. E foarte greu să motivezi un jucător care negociază un salariu de peste un milion de euro de-a lungul mai multor ani. Aşa că este normal să nu ne bazăm pe el. Eu sper să se finalizeze aceste negocieri pentru că este important pentru club să atragem această perioadă cu fonduri dar şi pentru Hora, spuneam că e un salariu foarte mare pentru el.

ADVERTISEMENT

Deocamdată repet, sîntem pe ultima sută de metri şi dacă lucrurile merg aşa cum au fost discutate astăzi, mîine vom putea anunţa şi această mutare.

Eu zic că îl dăm ieftin. Din păcate asta este preţul fotbalistilor români în acest moment.. Cu excepţia Stelei, care are preţuri bune pentru că există un trofeu acolo care contează foarte mult, cîştigat în 86. În rest, ne chinuim să vindem aşa cum ne dorim pentru că fotbaliştii noştri se întorc la scurt timp sub forma de împrumut, neadaptaţi, accidentaţi, certaţi cu antrenorii. Sînt motive care fac să îi vedem din nou în ţară şi probabil acest lucru contează la un moment dat pentru că cei care dau banii analizează piaţa şi cam acesta este pretul golgheterului României. Deci, nu vorbim de 6 zerouri, vorbim doar de cinci”, a declarat Răducan.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE / Ioan Hora nu va face deplasarea la Tel Aviv, pentru meciul din preliminariile Europa League, cu Maccabi.

ADVERTISEMENT

“Urmează să fie prezentat la noua sa echipă în următoarele două zile, dacă nu chiar joi. Marţi seară urmează să plece din Bucureşti”, au precizat sursele FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Încă un transfer perfectat din Liga 1 în străinătate! Ioan Hora, golgheterul Pandurilor şi al sezonului trecut al Ligii 1, a ajuns în Turcia!

ACUM! ANUNTUL LUI REGHE INAINTE DE SPARTA PRAGA!

Conform surselor FANATIK.RO, Hora a semnat un contract valabil pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire, iar Pandurii urmează să încaseze 500.000 euro!

“Hora nu mai este jucătorul Pandurilor! Atacantul a semnat cu formaţia Konyaspor, urmînd ca în cel mai scurt timp să fie prezentat oficial. Mutarea s-a perfectat în dimineaţa zilei de marţi”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Vom reveni cu amănunte!

ADVERTISEMENT