ADVERTISEMENT
Carousel hot news

EXCLUSIV / Transfer de TOP pentru Europa! “E un număr 8 veritabil!”

FC Botoşani s-a calificat în preliminariile Ligii Europa, iar oficialii clubului din Moldova caută să întărească echipa pentru performanţă. Scott Robertson este cel mai proaspăt transfer, un...
Autor: Mirela Apostol | 21.06.2015 | 17:41
EXCLUSIV / Transfer de TOP pentru Europa!

FC Botoşani s-a calificat în preliminariile Ligii Europa, iar oficialii clubului din Moldova caută să întărească echipa pentru performanţă. Scott Robertson este cel mai proaspăt transfer, un internaţional scoţian în vîrstă de 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Robertson, care a evoluat în ultimele două sezoane la Hibernian, formaţie din liga a doua scoţiană, a refuzat prelungirea acordului şi s-a alăturat echipei lui Leo Grozavu pentru a face performanţă în Europa. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane, cu posibilitatea de prelungire.

Nu a vrut să mai rămînă în Scoţia pentru că a primit o ofertă tentată de la FC Botoşani. Orice jucător îşi doreşte să joace în Europa şi la fel s-a întîmplat şi în cazul lui Scott. Este un jucător foarte interesant, un număr 8 veritabil, care poate evolua şi în banda dreaptă. Are experienţă, poate ajuta echipa”, a declarat Cristian Hossu, agentul jucătorului, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Robertson a mai evoluat la Dundee FC (2004-2008), Dundee United (2008-2012), avînd două selecţii la echipa naţională a Scoţiei.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Robertson, conform transfermarkt

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!