Sport

De ce s-a blocat transferul lui Figueiredo la Dinamo! Pretenţiile uriaşe ale portarului de la CFR Cluj. Exclusiv

Transferul lui Figueiredo de la CFR Cluj la Dinamo este în impas. Din informaţiile FANATIK, pretenţiile lusitanului au fost uriaşe şi în acest moment "câinii" s-au reorientat.
17.01.2022 | 18:10
De ce sa blocat transferul lui Figueiredo la Dinamo Pretentiile uriase ale portarului de la CFR Cluj Exclusiv
Cristiano Figueiredo, pretenţii mari pentru a semna cu Dinamo. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo are probleme mari pe postul de portar după ce Plamen Iliev şi-a manifestat dorinţa expresă de a pleca liber de contract şi Mihai Eşanu a suferit o accidentare în meciul amical cu CS Mioveni.

De ce s-a blocat transferul lui Figueiredo la Dinamo! Lusitanul a cerut 10.000 de euro salariu

“Câinii” au încercat să îl transfere pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj, însă în acest moment mutarea este blocată din cauza pretenţiilor uriaşe ale portarului lusitan, ajuns a treia opţiune la CFR Cluj, după Otto Hindrich şi Cristi Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, pentru a fi de acord cu transferul, Cristiano Figueiredo a solicitat banii la zi de la CFR Cluj şi să rămână liber de contract. În plus, lusitanul a solicitat un salariu de 10.000 de euro din partea “câinilor”.

Oficialii lui Dinamo consideră că pretenţiile portarului sunt exagerate: “Cere prea mulţi bani”

Salariul li s-a părut exagerat oficialilor de la Dinamo, care l-au înştiinţat că nu pot să îi plătească acest salariu, cu care Figueiredo ar fi intrat direct între cei mai bine plătiţi jucători de la echipă.

ADVERTISEMENT

Într-o declaraţie scurtă acordată pentru FANATIK, Răzvan Zăvăleanu a declarat: “Figueiredo cere prea mulţi bani, în aceste condiţii nu cred că se va face mutarea”, a precizat reprezentantul administratorului judiciar.

Iuliu Mureşan s-a reorientat: “Sunt optimist că în următoarele zile vom semna”

Astfel, Dinamo s-a reorientat spre alte soluţii pe postul de goalkeeper, în condiţiile în care Flavius Stoican îi are cu o săptămână înainte de startul campionatului pe Ştefan Fara şi Eduard Chioveanu, portari fără experienţă la nivelul primei ligi:

ADVERTISEMENT

“Ne aflăm în discuţii pentru transferul unui portar. Deocamdată nu există ceva clar, însă sunt optimist că în următoarele zile vom semna. Vor mai veni un portar şi un atacant şi cred că după aceea se va închide lista de transferuri”, a precizat Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

Plamen Iliev a cerut să fie lăsat să plece!

Situaţia lui Plamen Iliev la echipă este incertă. Portarul bulgar a cerut să plece, fiind foarte afectat de episodul în care fanii au oprit autocarul într-o benzinărie, după înfrângerea suferită în decembrie cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

Iliev a primit mai multe mesaje ameninţătoare şi chiar şi-a trimis familia în Bulgaria. Însă, oficialii clubului au anunţat că nu îi vor da drumul lui Iliev atâta timp cât jucătorul este sub contract şi este plătit de Dinamo.

Mihai Eşanu, indisponibil în următoarea lună!

Mihai Eşanu şi-a rupt degetul mijlociu în timpul meciului cu CS Mioveni. Portarul lui Dinamo a avut o ciocnire dură cu Bogdan Rusu, atacantul având mult de suferit, fiind internat în spital după pumnul încasat.

Astfel, Eşanu nu va putea fi folosit de Flavius Stoican pentru cel puţin o lună, iar în acest moment antrenorul lui Dinamo îi are la dispoziţie doar pe Ştefan Fara şi Eduard Chioveanu, portari fără experienţă la nivelul primei ligi.

  • 10.000 de euro a cerut Cristiano Figueiredo de la Dinamo
  • 20 de ani are Ştefan Fara
ADVERTISEMENT