Fotbal intern

Transfer bombă: Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj la Chievo! EXCLUSIV

17.01.2019 | 22:47
Transfer bomba Cristi Manea pleaca de la CFR Cluj la Chievo EXCLUSIV

Fundaşul dreapta a fost cedat de Apollon Limassol în Italia. FANATIK a aflat un transfer bombă: Cristi Manea poate pleca de la CFR Cluj la Chievo! Ciprioţii au negociat mutarea în secret cu formaţia din Serie A, ocupanta ultimului loc în acest moment. Internaţionalul român urmează să întocmească actele cu Chievo în zilele următoare şi să părăsească Antalya.

Cristi Manea de la CFR Cluj la Chievo! E împrumutat de Apollon până în vară

Mutarea este surprinzătoare, în condițiile în care Apollon Limassol, clubul de care aparține Cristi Manea și care astă-vară îi prelungise cu încă un an împrumutul la campioana României, nu dădea niciun semn că ar face vreo mișcare în acest sens. Ciprioții au decis să profite de oferta pe care au avut-o din partea italienilor și să-l vândă acum pe Manea. CFR-ul nu se poate opune în acest moment, dar ar încerca să blocheze mutarea dacă mai e posibil!

Transfer bombă: Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj la Chievo!
Transfer bombă: Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj la Chievo! Ciprioţii de la Apollon îl vând în Serie A

Cristi Manea va părăsi probabil cantonamentul ardelenilor din Antalya în cel mai scurt timp pentru a se pune la dispoziția noii sale echipe, pe care i-a ales-o Apollon Limassol. El a fost deja informat joi după-amiaza despre interesul care există pentru el din Serie A, după un an și jumătate petrecut la CFR Cluj.

Cristi Manea își caută deja casă la Verona!

Din informațiile FANATIK, Cristi Manea își caută deja casă în Verona în vederea acestui transfer. El ar lăsa o gaură foarte mare în defensiva echipei campioane, fiind unul dintre titularii de drept cu care Dan Petrescu a câștigat titlul vara trecută.

Transfer bombă: Cristi Manea pleacă de la CFR Cluj la Chievo!
Cristi Manea s-a pregătit în Antalya cu gândul la un nou titlu cu CFR-ul. Acum trebuie să aibă încredere în cei care rămân la echipă

Cristi Manea a disputat ultimele minute pentru CFR Cluj în amicalul de miercuri, 16 ianuarie, împotriva ucrainenilor de la Vorskla Poltava, scor 0-0, meci la care a sosit și președintele Marian Copilu. Cristi Manea a fost titular ca fundaș dreapta, fiind înlocuit după pauză de Peteleu, cel care în acest moment reprezintă soluția lui Conceicao pe acest post.

  • 2,4 milioane de euro este cota actuală a lui Cristi Manea
  • 21 de ani a împlinit fundașul dreapta născut la Agigea pe 9 august