Transfer BOMBĂ! Un stelist a semnat cu o echipă din Japonia

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
04/08/2016, 18:14
Transfer BOMBĂ! Un stelist a semnat cu o echipă din Japonia

STEAUA. Echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf a mai pierdut un jucător şi anume pe Aymen Tahar. Mijlocaşul a semnat cu cei de la Sagan Tosu, formaţie ce este clasată pe locul trei în campionatul Japoniei.

STEAUA. Tahar a fost împrumutat în trecut la Boavista după venirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică. După care s-a întors în ţară unde a aflat că nici în această stagiune nu este inclus în lot.

STEAUA. Tahar şi-a intrat deja în drepturi la noua echipă cu care a semnat. Mai mult, jucătorul s-a antrenat deja sub comanda noul antrenor.

STEAUA. Miercuri, trupa lui Reghecampf s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0 împotriva Spartei Praga, meci ce a început la ora 20.45 pe “Arena Naţională”.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×