Revista FANATIK

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

10.02.2019 | 19:00

A apărut revista FANATIK pe ianuarie! Ai apucat să o cumperi?! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Știi ce echipă din Liga I dă cele mai mari salarii? Dar ce bani le dă în mână Gigi Becali jucătorilor de la FCSB? Cine conduce plutonul și cine a rămas de căruță? Dar cum arată teza de doctorat a lui Mihai Teja ai idee? Câte pagini are, ce subiect a ales antrenorul lui FCSB sau cine i-a fost îndrumător? Află toate astea numai din revista FANATIK din ianuarie!

Gică Hagi e la un pas să aducă acționar un brand uriaș! Viitorul poate primi cadou un stadion nou! Unde și pe banii cui, află din revista FANATIK pe ianuarie! Știi în câte finale europene au fost echipe românești în 1989, anul dispariței lui Nicolae Ceaușescu? …Și începutul dispariției și pentru sportul românesc… Este o prăpastie uriașă între performanțele de atunci și jalea de acum! Cifre nemiloase care dovedesc dezastrul, în revista FANATIK din ianuarie!

Transfer de imagine la FCSB! Pe cine au adus Matei și Stoian! Dovezi foto în revista FANATIK!

Gigi Becali speră să fi dat lovitura pe piaţa transferurilor în momentul în care i-a convins pe Florentin Matei şi Adrian Stoian să semneze cu FCSB, după ce nici latifundiarul din Pipera nu credea că îi poate aduce la vicecampioana României pe cei doi mijlocaşi. Ceea ce nu ştia Gigi Becali este faptul că Florentin Matei şi Adrian Stoian nu vin singuri la FCSB, ci în compania iubitelor lor, două românce care se vor impune cu uşurinţă în „primul 11” al celor mai frumoase femei din lumea fotbalului mioritic.

Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc! I-au ajutat decisiv în carierele de fotbaliști
Sexy-transferuri la FCSB! Iubitele lui Matei și Stoian, „titulare” în „primul 11” al celor mai frumoase femei din fotbalul românesc!

Noii jucători care au ajuns sub comanda lui Mihai Teja sunt adepţii relaţiilor serioase, iar tinerele care au reuşit să îi cucerească i-au condus spre un transfer la gruparea „roş-albastră”. Andra a plecat din Cluj Napoca pentru a-i da lui Florentin Matei stabilitate pe plan profesional. Iar Daniela Maria a coborât din nori, la propriu!, ca să-l facă un tată împlinit pe Adrian Stoian. Cum adică „din nori, la propriu”? Citește și află din reviata FANATIK apărută la sfârșitul lui ianuarie! Unde le poți admira pe cel două frumoase tinere într-o galerie foto care spune mai multe decât orice cuvinte…

Daniela l-a făcut tătic pe Adrian din... zbor! Cum, află din revista FANATIK! Și „jumătatea” lui Florentin Matei este la fel de frumoasă!
Daniela l-a făcut tătic pe Adrian din… zbor! Cum, află din revista FANATIK!

Ai carte, ai parte! Învață de la Daniel Negreanu, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Vrei să faci bani din cărți? Învață de la Daniel Negreanu, canadian cu părinți români, numărul 2 mondial ca bani câștigați din concursurile de poker! Interviu cu cărțile pe masă în revista FANATIK!

Daniel Negreanu te învață cum să câștigi bani din pasiunea pentru cărți! Află din revista FANATIK ce calități trebuie să ai ca să fii un bun jucător de poker! Secretele canadianului cu părinți români
Daniel Negreanu te învață cum să câștigi bani din pasiunea pentru cărți! Află din revista FANATIK ce calități trebuie să ai ca să fii un bun jucător de poker!

Revista FANATIK face o rememorare dureroasă a marilor tragedii care au îndoliat sportul mondial înaintea dispariției dramatice a argentinianului Emiliano Sala.

Revista FANATIK face o rememorare tristă a marilor tragedii care au îndoliat fotbalul înaintea dramaticei dispariții a argentinianului Emiliano Sala... A fost confirmat decesul său după găsirea epavei avionului blestemat prăbușit în Canalul Mânecii
Revista FANATIK face o rememorare tristă a marilor tragedii care au îndoliat fotbalul înaintea dramaticei dispariții a argentinianului Emiliano Sala…

Îți vei strivi o lacrimă în colțul ochiului și când vei citi ce calvar a trăit fiul lui Sandu Neagu pe drumul cumplit de greu de la orfelinat la echipa națională! Și te vei cruci la ce nivel a ajuns bătaia dintre Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu! Sau de ce a venit în România, de fapt, mijlocașul malian Ibrahima Tandia, acum (încă) la Sepsi Sfântu Gheorghe. Știi unde construiește George Copos un adevărat „orășel”? Și când a promis că revine la Rapid? Află toate acestea din revista FANATIK!

Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK pe ianuarie! Amănuntele sunt cutremurătoare!
Roberto Neagu este una dintre speranțele fotbalului românesc. Află cum a supraviețuit, efectiv, dispariției tatălui său, din revista FANATIK pe ianuarie!

Așa că nu uita: a apărut revista FANATIK! Primul număr al revistei FANATIK în 2019, prima lovitură! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

  • 37.000 de euro a fost prima de instalare primită de Adrian Stoian de la Gigi Becali în momentul în care a semnat cu FCSB
  • 95 de meciuri a jucat Adrian Stoian în Serie A
  • 1,2 milioane de euro este cota lui Adrian Stoian, conform transfermarkt.com
  • 1,2 milioane de euro este cota lui Florentin Matei, conform transfermarkt.com
  • 1,1 milioane de euro era salariul încasat de Florentin Matei la Al Ittihad Kalba (Emiratele Arabe Unite)