News

Transfer de marcă în PNL. Traian Berbeceanu a decis să se înscrie în partidul condus de Ludovic Orban

03.07.2020 | 16:24
Transfer de marca in PNL Traian Berbeceanu a decis sa se inscrie in partidul condus de Ludovic Orban
Traian Berbeceanu, şeful de Cabinet al ministrului de Interne, avertizează ”derbedeii” care sfidează legea: ”La violență trebuie răspuns cu violență”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Traian Berbeceanu s-a înscris în PNL. Fostul șef al BCCO Alba și șeful de cabinet al ministrului Marcel Vela a decis să se alăture „familiei liberale”.

Anunțul oficial a fost făcut vineri de președintele PNL Deva, Florin Oancea. PNL-iștii din Deva cred că au dat o lovitură de imagine prin adoptarea în partid a lui Berbeceanu.

ADVERTISEMENT

Traian Berbeceanu a fost desemnat „Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate în 2007 și 2013.

Traian Berbeceanu a decis să se înscrie în PNL

Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, a trimis în pușcărie mai mulți interlopi din Alba, Hunedoara şi din Sibiu. Ulterior, Berbeceanu a fost implicat într-un dosar despre care presa a scris că ar fi fost fabricat de procurori DIICOT Alba. În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe acuzații. În schimb, Ioan Mureşan (fost procuror şef al DIICOT Alba) şi Nicolaie Ioan Cean (fost procuror în aceeaşi structură) au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu”, au transmis reprezentanții PNL, potrivit Digi 24.

ADVERTISEMENT

PNL Deva a anunțat „transferul” lui Berbeceanu prin intermediul unui comunicat de presă.

„Am avut deosebita plăcere și onoare să primesc astăzi în echipa PNL Deva doi oameni deosebiți, doi prieteni: Traian Berbeceanu și Marius Blendea.

Sunt convins că cei mai mulți dintre dumneavoastră îi cunoașteți deja, așa încât prezentarea va fi scurtă.

ADVERTISEMENT

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. Este un om în slujba legii, iar numele lui este legat de acțiuni spectaculoase de combatere a criminalității organizate. În 2007 și 2013 a fost desemnat Polițistul anului la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Doctorul Marius Vasile Blendea, în vârstă de 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva, șeful secției de Chirurgie Generală. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și este unul dintre cei mai iubiți și apreciați medici din județul nostru. Profesează la Deva din anul 2000 și prin mâinile lui iscusite au trecut în această perioadă mii de pacienți pe care i-a vindecat și pentru care a avut întotdeauna un cuvânt de încurajare.

ADVERTISEMENT

Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră!

Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă!

Le spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României!  Nicolae-Florin OANCEA, Președinte PNL Deva”, au adăugat reprezentanții PNL Deva.

ADVERTISEMENT