Transfer de prestigiu în Liga 1! Au adus un jucător de la Olympique Marseille

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
17/02/2018, 20:07
Transfer de prestigiu în Liga 1! Au adus un jucător de la Olympique Marseille

După ce a ratat mai multe transferuri în această iarnă, printre care cele ale lui Gavra şi Malonga, FC Voluntari a reuşit, în cele din urmă, să bifeze o mutare importantă. Formaţia pregătită de Claudiu Niculescu l-a legitimat pe Alphousseyni Sane, 22 de ani.

Sane, care joacă pe postul de fundaş stânga, vine de la echipa a doua a celor de la Olympique Marseille. Produs al celebrei formaţii franceze, noul jucător al celor de la Voluntari a jucat doar un singur meci la echipa mare, în 2016, împotriva celor de la Toulouse, în Cupa Ligii. Echipa sa pierdea, scor 1-2, după 120 de minute.

Sane a mai jucat şi pentru echipa de Youth League a celor de la Marseille, în 2013. Francezii l-au folosit în numai puţin de cinci partide din acea ediţie, în care le-au învins pe Dortmund şi Napoli, plus o remiză cu Arsenal.

FC Voluntari este pe locul 8 în clasamentul din Liga 1, cu 28 de puncte după 25 de etape disputate. Înainte de intrarea în play-out, formaţia pregătită de Claudiu Niculescu mai are de jucat contra Concordiei Chiajna, în deplasare.

Închide ×