Fotbal intern

Transfer de răsunet de la FCSB?! Dennis Man, pe lista lui Feyenoord. A fost urmărit de olandezi în derby-ul cu Craiova

14.03.2020 | 00:08
Transfer de rasunet de la FCSB Dennis Man pe lista lui Feyenoord A fost urmarit de olandezi in derbyul cu Craiova
ADVERTISEMENT

După un start mai dificil de sezon, în care s-a confruntat și cu o accidentare, Dennis Man și-a revenit și este din nou printre cei mai buni jucători ai celor de la FCSB. Evoluțiile sale bune din ultimele luni au atras atenția unor echipe importante din vestul Europei. Ultima intrată pe fir este Feyenoord, una dintre cele mai titrate echipe din Eredivisie.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,57 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dennis Man, pe lista olandezilor de la Feyenoord. A fost urmărit de olandezi în derby-ul cu Craiova

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în ultimele etape din Liga 1. Prestațiile sale bune, golurile și pase de gol esențiale au ajutat echipa lui Vintilă să obțină rezultatele pozitive în campionat și în Cupa României.

La ultimul meci de campionat, succesul la scor al FCSB-ului, 4-1 cu Universitatea Craiova, Man a avut spectatori de lux în tribunele Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 21 de ani a reuşit să le atragă atenţia oficialilor lui Feyenoord, iar olandezii au avut un trimis special la acest meci.

În București a fost prezent, la meciul FCSB – Universitatea Craiova, Steven Aptroot, un scouter al olandezilor, cel care a urmărit cu atenție prestația lui Man.

ADVERTISEMENT

Pe tema acestei vizite a lui Aptroot în Capitală a scris și site-ul Feyenoord24.net. Presa olandeză notează că oficialii lui Feyenoord se pregătesc să se despartă de vedeta Steven Berghuis iar Dennis Man este cel mai indicat înlocuitor al acestuia.

Oficialii lui Feyenoord, întâlnire cu Man în București

Jurnaliștii site-ului citat mai menționează faptul că Dennis Man și oficialul lui Feyenoord trimis la București au avut o întâlnire la un restaurant din Capitală.

ADVERTISEMENT

În opinia acestora, transferul lui Man de la FCSB la Feyenoord a trecut de la stadiul de zvon la ceva cu șanse mari de realizare.

Man, evoluție bună la meciul FCSB-Craiova

Man a fost printre cei mai buni oameni de pe teren în partida FCSB – Universitatea Craiova 4-1, meci contând pentru etapa a 2-a din play-off. Jucătorul de 21 de ani a fost printre pericolele constante la poarta lui Mirko Pigliacelli și a stabilit scorul final în minutul 84, atunci când l-a învins pe portarul italian.

După meciul de pe Arena Națională, impresarul fotbalistului, Anamaria Prodan, prezentă la meci cu mai mulți agenți de jucători, a dezvăluit care este prețul jucătorului de la FCSB în acest moment.

”Lui Man i-a crescut prețul. Amicii mei erau triști pentru că de fiecare dată când vin cu mine îi creste prețul. Costa ceva, 15-20 de milioane, patronul trebuie să spună”, a declarat Anamaria Prodan la finalul meciului.

  • 5.500.00 de euro este cota de piață a lui Man, conform site-ului de specialitate Transfermakt
  • 6 goluri și 4 pase decisive are Man în cele 23 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competițiile.
ADVERTISEMENT