Transfer de senzaţie! CSM Bucureşti a luat cel mai bun marcator din istoria Franţei!

Răzvan Scarlat   
in Sporturi
19/07/2016, 09:06
Transfer de senzaţie! CSM Bucureşti a luat cel mai bun marcator din istoria Franţei!

CSM Bucureşti a reuşit cel mai important transfer al verii.  Una dintre noile achiziţii este francezul Guillaume Saurina. Interul stînga de 34 de ani a devenit cel mai bun marcator din istoria ligii franceze.

În total, pentru sezonul următor, CSM Bucureşti a reuşit să realizeze şapte transferuri. “Sînt jucători buni, jucători care să ne ajute să creştem mai mult, să avem performanţe mai bune în noul an şi, normal, să atacăm şi Cupa şi campionatul”, a spus antrenorul Zvonko Sundovski.

“Vreau să aduc un plus echipei cu experienţa mea şi să cîştig titlul, pentru că în sezonul trecut mi-a lipsit puţin să cuceresc un nou trofeu”, a spus Saurina.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×