Cele mai citite

Revenire de SENZAŢIE! Cine se întoarce la Barcelona după 4 ani

Meciul de miercuri dintre Barcelona şi Manchester City este unul din capetele de afiş ale optimilor Ligii Campionilor. Pe contul oficial de twitter al Barcelonei, catalanii au transmis un mesaj care...
10.03.2014 | 18:12
Revenire de SENZAŢIE! Cine se întoarce la Barcelona după 4 ani
ADVERTISEMENT

Meciul de miercuri dintre Barcelona şi Manchester City este unul din capetele de afiş ale optimilor Ligii Campionilor. Pe contul oficial de twitter al Barcelonei, catalanii au transmis un mesaj care i-a dus pe mulţi fani cu gîndul la un nou transfer.

În mesaj, catalanii anunţau revenirea lui Yaya Toure pe Camp Nou după 4 ani în care ivorianul a evoluat la Manchester City.Nu este vorba de un nou transfer, ci de un mesaj de bun venit pentru jucătorul care a evoluat între 2007 şi 2010 la Barcelona.

ADVERTISEMENT

În tur, Barcelona s-a impus cu 2-0 pe terenul lui Manchester City fiind favorită pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Ambele echipe vin după eşecuri suferite în weekend. Barcelona a pierdut surprinzător la Valladolid, scor 0-1, în timp ce Manchester City a fost eliminată din sferturile de finală ale Cupei Angliei de Wigan cu 2-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri