ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Vettel va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume! Salariu de 64.000.000 € anual!

Fernando Alonso este în conflict cu Ferrari şi urmează să plece la sfîrşitul sezonului de la Maranello. Pilotul spaniol urmează să facă anunţul oficial după Marele Premiu al Japoniei. Se...
Autor: Claudiu Melinte | 04.10.2014 | 16:28
Vettel va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume! Salariu de 64.000.000 € anual!

Fernando Alonso este în conflict cu Ferrari şi urmează să plece la sfîrşitul sezonului de la Maranello. Pilotul spaniol urmează să facă anunţul oficial după Marele Premiu al Japoniei. Se vehiculează că următoarea destinaţie a ibericului ar fi McLaren. Jurnaliştii de la Bild scriu că Sebastian Vettel, campionul din ultimii ani ai Formulei, 1 ar urma să vină în locul lui Alonso la Ferrari. Scuderia de la Maranello ar putea să aibă doi piloţi diferiţi din sezonul viitor, întrucît Kimi Raikkonen a avut evoluţii extrem de modeste în sezonul curent, iar şefii echipei vor să-i facă vînt.

ADVERTISEMENT

Va cîştiga de 3 ori mai mult ca Ronaldo!

Presa din Anglia, dar şi cea din Germania precizează că Sebastian Vettel s-a înţeles cu Ferarri, iar din sezonul viitor ar urma să piloteze monopostul ”căluţului cabrat”. Campionul mondial în excerciţiu va încasa 64.000.000 de euro anual la Maranello! Asta înseamă că Vettel va încasa de 3 ori mai mult decît cel mai bine plătit fotbalist din lume: Cristiano Ronaldo! De altfel, neamţul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume! În momentul de faţă, Vettel are un salariu de 25.000.000 de euro anual, exact cît încasează şi Alonso la Ferrari.

ADVERTISEMENT

Investiţii record la Ferrari

Scuderia are în plan pentru sezonul viitor să cîştige un nou titlu după o secetă de 8 ani! Pentru acest lucru, Ferrari trebuie să construiască şi o maşină competitivî. Nu este suficient să aducă unul dintre cei mai buni piloţi din lume. Aşadar, pe lîngă salariul colosal pe care il va acorda lui Vettel, Ferrari va mai trebui să investească în jur de 250.000.000 de euro şi în monopostul de anul viitor. Ferrari este cea mai titrată echipă din istorie cu 16 titluri la constructori şi 15 la piloţi, însă sezoanele precedente a fost una de puton. Anul acesta a fost extrem de slabă. Nici o victorie după 14 de etape. Acest lucru nu s-a mai întîmplat din 1993, atunci cînd piloţii Scuderiei erau Gerhard Berger şi Jean Alesi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!