News

Transfer de senzație în PNL București! Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, și-a anunțat adeziunea

24.07.2020 | 21:26
Transfer de senzatie in PNL Bucuresti Brigitte Pastrama fosta sotie a lui Ilie Nastase sia anuntat adeziunea
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă este ultimul transfer de răsunet din PNL, anunțul oficial al înscrierii din partid fiind făcut prin intermediul Instagram.

Vedeta a decis să se înscrie în partidul Brătienilor pentru a pune umărul la treabă și pentru a-și ajuta colegii să câștige alegerile locale care vor avea loc în viitor.

ADVERTISEMENT

Pastramă s-a lăudat pe rețelele de socializare că s-a alăturat echipei PNL a lui Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei.

Brigitte Pastramă s-a înscris, cu mândrie, în PNL București

Fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat o fotografie din biroul politicianului cu mesajul „Vă anunț cu bucurie că ne-am alăturat echipei viceprimarului sector 2, Dan Cristian Popescu”.

ADVERTISEMENT

Dan Cristian Popescu candidează la Primăria Sectorului 2 și speră să fie validat de alianța PNL – USR, însă are slabe șanse de a fi susținut de partidul lui Dan Barna, care-l acuză că vrea să facă blat cu PSD.

Brigitte Pastramă s-a înscris în PNL
Brigitte Pastramă s-a înscris în PNL

Invitat în studioul Antena 3, deputatul PNL Virgil Guran a declarat că, cel mai probabil, Brigitte Pastramă va fi un simplu membru de partid, fără a ocupa funcții publice, pentru că mai întâi „trebuie să demonstreze” că merită o funcție.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, jurnalistul Mugur Ciuvică i-a îndemnat pe cei din PNL să o promoveze fără reținere pe Brigitte Pastramă, fiind vorba de un membru nou care are tot dreptul să fie scos în față pentru a face cinste partidului pe care-l reprezintă cu mândrie.

Brigitte Pastramă a devenit faimoasă în trecut când a câștigat titlurile de Top Model România și Top Model of the World. Rămasă în 2002 văduvă după decesul afaceristului milionar Octavian Sfăt, după care s-a căsătorit în 2013 cu fostul tenisman Ilie Năstase. Certurile dintre cei doi au fost mereu pe prima pagină a ziarelor, astfel că relația nu a durat.

ADVERTISEMENT