ASA l-a refuzat, acum a semnat în Portugalia

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
28/07/2016, 10:33
ASA l-a refuzat, acum a semnat în Portugalia GALERIE FOTO

Ricardo Cadu a semnat recent cu SC Leixoes, echipă din liga secundă din Portugalia, chiar dacă în această vară era la un pas de a ajunge la ASA Târgu Mureş.

„Cadu avea o problemă medicală şi nu s-a mai realizat transferul. A plecat în Portugalia să facă nişte investigaţii, avea o problemă la inimă. După analize m-a sunat, mi-a zis că este în regulă, dar are o ofertă mai bună din Portugalia. Nu i-a ieşit ceva bine la inimă şi a zis că se duce în Portugalia pentru mai multe analize. După m-a sunat şi mi-a spus că cei din Portugalia îi oferă aproape dublu, ce puteam să fac? Trebuia să se întoarcă luni”, a  declarat Daniel Stanciu, directorul sportiv al clubului ASA Târgu Mureş.

Fundaşul portughez s-a pregătit în această vară atît cu Rapid cît şi cu ASA Târgu Mureş, însă a ales să semneze pe un sezon cu echipa din Segunda, SC Leixoes.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×