Transfer de senzație pentru Ianis Hagi în La Liga? ”Se descurcă excelent cu mingea la picior”

Traian Terzian   
în Fotbal international
17/12/2020, 18:16
Transfer de senzație pentru Ianis Hagi în La Liga? ”Se descurcă excelent cu mingea la picior”
Ianis Hagi Sursă foto: Twitter

Mijlocașul lui Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a ajuns rezervă în echipa lui Steven Gerrard, dar continuă să fie urmărit atent de marile cluburi, iar pe listă s-a înscris și un nume mare din La Liga care ar vrea să-l transfere.

Presa spaniolă scrie că FC Sevilla a pus ochii pe internaționalul român și crede că poate profita de faptul că Hagi jr. nu se mai simte în largul său în Scoția.

Gruparea andaluză a mai vrut să-l aducă pe Ianis și în vară, dar la acel moment Rangers a activat clauza de cumpărare definitivă de la Genk fiind mai mult decât mulțumită de român.

Ianis Hagi, aproape de un transfer incredibil în La Liga

Scos din calculele pentru primul ”11” de Steven Gerrard, pentru Ianis Hagi un transfer în La Liga ar putea fi o soluție benefică, mai ales că tot timpul a spus că și-ar dori să joace în Spania pentru că stitlul de acolo i se potrivește cel mai mult.

Site-ul fichajes.net a scris că directorul sportiv al Sevillei, celebrul Monchi, are o pasiune pentru internaționalul român despre care crede că s-ar integra perfect în jocul formației andaluze.

”Julen Lopetegui crede și el că Sevilla ar avea de câștigat prin transferul lui Ianis Hagi, un mijlocaș care se descurcă excelent cu mingea la picior, cu pase filtrante, un șuteur excelent cu ambele picioare”, a mai notat sursa citată.

Formații din Italia, Turcia și Statele Unite ale Americii sunt interesate de un transfer al lui Ianis Hagi, iar Glasgow Rangers ar fi dispusă să se despartă de internaționalul român pentru o sumă de cinci milioane de euro.

Însă, presa din Scoția e alături de internaționalul român. Playmaker-ul nu mai este om de bază la Rangers, dar jurnaliștii britanici continuă să îl laude și îi transmit lui Steven Gerrard că nu trebuie să piardă un astfel de fotbalist.

Multă lume se întreabă de ce Ianis Hagi nu se mai află în grațiile lui Steven Gerrard, iar ultimul pe această listă de legendarul jucător brazilian Rivaldo, care l-a sfătuit pe mijlocașul român să plece de la Glasgow Rangers.

Închide ×