ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Transfer de senzaţie pregătit de Real Madrid!

Marca celebrează succesul lui Rafael Nadal de la Roland Garros! După ce Simona Halep a ajuns în prima finală din carieră de Grand Slam, tenismanul spaniol şi-a trecut în vitrina personală a...
Autor: Mircea Dominte | 10.06.2014 | 10:05

Marca celebrează succesul lui Rafael Nadal de la Roland Garros! După ce Simona Halep a ajuns în prima finală din carieră de Grand Slam, tenismanul spaniol şi-a trecut în vitrina personală a noua Cupă, după un succes răsunător în faţa sîrbului Djokovici. Restul publicaţiilor europene se concentrază pe startul Cupei Mondiale care va avea loc peste numai două zile. Bild analizează potenţialul prin unsprezece pregătit de Joachim Low pentru meciul de deschidere din grupă cu Portugalia. Cel mai probabil, Schweinsteiger va fi lăsat pe bancă din cauză că nu este apt din punct de vedere fizic, urmînd ca, în mod surprinzător, Philipp Lahm să joace închizător alături de Sami Khedira.

ADVERTISEMENT

g0906.3f89f6b8937b421b957a2a0d88d4ab50

 

bild

ADVERTISEMENT

Franţa pregăteşte intens startul turneului final din Brazilia, fapt relevat pe prima pagină din L’Equipe chiar de selecíonerul Didier Deschamps. Gazzetta dello Sport nu păstrează aceeaşi notă, ci vorbeşte despre una dintre ţintele neaşteptate ale perioadei de mercato din această vară care, cel mai probabil, îşi va atinge apogeul după turneul final din America de Sud. Astfel, se vorbeşte despre interesul lui Real Madrid pentru Marco Verratti, mijlocaşul de 21 de ani care de două sezoane îmbracă tricoul lui PSG.

l_equip.750

ADVERTISEMENT

 

gazzetta_sport.750

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!