Fotbal international

Transfer de top făcut de Laurențiu Reghecampf la Al Wasl! A adus un fost internațional german cu peste 200 de meciuri în Bundesliga

10.02.2020 | 07:41
Transfer de top facut de Laurentiu Reghecampf la Al Wasl A adus un fost international german cu peste 200 de meciuri in Bundesliga
ADVERTISEMENT

Antrenorul Laurențiu Reghecampf încearcă să o ducă pe Al Wasl spre fruntea clasamentului din Emiratele Arabe Unite și pentru acest lucru a făcut un transfer de top.

Transfer de top făcut de Laurențiu Reghecampf la Al Wasl

Deși are o mulțime de jucători străini în lot, printre care și patru brazilieni, Laurențiu Reghecampf a simțit necesar să întărească mijlocul terenului și l-a adus la Al Wasl pe germanul Christian Trasch.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, fotbalistul care are zece selecții la naționala Germaniei era liber de contract din vară, după ce își încheiase înțelegerea cu formația FC Ingolstadt, care a retrogradat în liga a treia.

Trasch a câștigat două trofee cu Wolfsburg

Christian Trasch și-a început cariera la juniorii lui FC Ingolstadt, dar ca senior a debutat la echipa a doua a clubului TSV 1860 Munchen. Apoi a fost achiziționat de VfB Stuttgart și după un an la echipa a doua a fost promovat la prima formație.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul defensiv a petrecut încă trei ani la Stuttgart, după care a fost achiziționat de VfL Wolfsburg pentru nouă milioane de euro. În cei șase ani petrecuți aici, Trasch a câștigat Cupa și Supercupa Germaniei.

12 milioane de euro, cea mai mare cotă avută de Trasch

După ce a jucat peste 200 de meciuri în Bundelisga, în vara anului 2017 s-a întors la prima dragoste și a jucat timp de două sezoane pentru FC Ingolstadt în 2.Bundesliga. Retrogradarea echipei în liga a treia a pus capăt colaborării și jucătorul a rămas liber de contract.

ADVERTISEMENT

Christian Trasch a avut cea mai mare cotă de piață în vara anului 2011, atunci când valora 12 milioane de euro. În acest moment, neamțul este cotat pe site-urile de specialitate la 300.000 de euro.

Trasch a debutat la Al Wasl

Venit liber de contract, Christian Trasch a semnat cu Al Wasl un contract valabil doar până la 30 iunie, dar cu drept de prelungire. El a și debutat în echipa lui Laurențiu Reghecampf, fiind titular în remiza cu Ajman, din etapa a 16-a.

ADVERTISEMENT

După disputarea a 16 etape din campionatul Emiratelor Arahbe Unite, Al Wasl se află pe locul opt în clasament, cu 23 de puncte. Trupa lui Laurențiu Reghecampf se află la 13 puncte în urma liderului Shabab Al Ahli, dar are un avans de 11 puncte față de Al Fujairah, prima formație aflată pe loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT