Fotbal intern

Transfer de top în Liga 1! Jesus Fernandez, portarul crescut de Real Madrid, semnează cu Sepsi: “Are ceva de demonstrat în România”. Exclusiv

11.08.2020 | 23:40
Transfer de top in Liga 1 Jesus Fernandez portarul crescut de Real Madrid semneaza cu Sepsi Are ceva de demonstrat in Romania Exclusiv
ADVERTISEMENT

Sepsi Sf. Gheorghe se întărește înainte de noul sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Finalista Cupei României este foarte activă pe piața transferurilor și a dat lovitura transferându-l pe Jesus Fernandez, portarul crescut de Real Madrid și care a jucat în ultimele două sezoane la CFR Cluj.

Jesus Fernandez are un CV impresionant însă în ultimele două sezoane nu a jucat prea mult la CFR Cluj, pierzând lupta pentru titularizare cu Giedrius Arlauskis. Astfel, conform gsp.ro Fernandez s-a înțeles cu Sepsi Sf. Gheorghe și va avea șansa să își arate valoarea și în Casa Pariurilor Liga 1

ADVERTISEMENT

Impresarul jucătorului, Florin Vulturar a vorbit pentru FANATIK despre transferul lui Fernandez la Sepsi Sf. Gheorghe: “E adevărat, mâine (n.r. miercuri) vom semna cu Sepsi.

Transfer de top în Liga 1! Jesus Fernandez, portarul crescut de Real Madrid, semnează cu Sepsi

Fernandez este un portar de mare valoare, care are ceva de demonstrat în România și cu siguranță va ajuta echipa să-și asigure obiectivul, adică intrarea în play-off”, a spus Florin Vulturar pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jesus Fernandez a jucat doar în 10 meciuri pentru CFR Cluj, majoritatea în Cupa României, portarul de drept în campionat fiind Giedrius Arlauskis, cel care a stat în poartă în ultimele trei sezoane în care ardelenii s-au încununat campioni. El a fost în poartă și la meciul de tristă amintire pentru ardeleni cu Dudelange, pierdut cu 2-3, în play-off-ul din Europa League.

Mourinho l-a debutat pe Fernandez la echipa mare a Realului

În luna mai a anului 2011, Jesus Fernandez era folosit de Jose Mourinho în meciul dintre Real Madrid și Almeria, scor 8-1. Portarul a mai fost legitimat în Primera Division la  Levante și Granada și, ulterior la Cultural Leonesa și Cadiz, în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

Sepsi este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor din Casa Pariurilor Liga 1. I-a adus până acum pe Alex Greab, Bogdan Mitrea, Bryan Nouvier, Vlad Mitrea, iar în cursul zilei de marți a bifat și transferul lui Adnan Aganovic, fostul jucător de la FCSB.

Sepsi a jucat finala Cupei României!

În actuala stagiune, Sepsi Sf. Gheorghe a reușit să se califice în finala Cupei României. Însă, echipa antrenată de Leo Grozavu a pierdut cu 0-1 în fața celor de la FCSB, după o gafă în apărarea covăsneană.

ADVERTISEMENT

Obiectivul din sezonul viitor la Sepsi va fi calificarea în play-off, acolo unde echipa a fost în urmă cu două sezoane, însă nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor.

ADVERTISEMENT