Fotbal intern

Transfer de ultimă oră înainte de FC Argeș – FCSB. A semnat Pablo De Lucas

26.01.2021 | 15:54
Transfer de ultima ora inainte de FC Arges  FCSB A semnat Pablo De Lucas
ADVERTISEMENT

FC Argeș a oficializat transferul lui Pablo De Lucas, chiar în ziua meciului cu FCSB. Spaniolul a ajuns la 34 de ani și era liber de cotract după plecarea de la FC Voluntari. 

Mutarea a fost confirmată de Jean Vlădoiu, președintele clubului din Trivale. Pablo De Lucas este la a patra experiență în Liga 1 și vine să ajute FC Argeș să se salveze de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Piteștenii nu vor să se oprească și plănuiesc și alte transferuri, printre care cel al lui Deian Boldor, timișoreanul care a plecat din România în vara anului 2011.

Pablo De Lucas, transferat de FC Argeș

Liber de contract de la începutul acestei luni, când a reziliat contractul cu FC Voluntari, spaniolul de 34 de ani a acceptat a patra provocare în Liga 1. Pe lângă gruparea ilfoveană, De Lucas a mai jucat în România la Petrolul Ploiești și Viitorul Constanța.

ADVERTISEMENT

96 de meciuri a jucat De Lucas în prima ligă din România, cele mai mule în tricoul Petrolului (52), în perioada 2013-2015. Închizătorul spaniol a fost dorit în toamna trecută și de Dinamo.

Bătaie pe semnătura lui Boldor: „Se întoarce după 11 ani”

Jean Vlădoiu a anunțat că în această după amiază este așteptat la club un fundaș stânga, care a evolua ultima oară în Belgia, iar piesa de rezistență a acestei perioade ar putea fi Deian Boldor, a mai spus oficialul din Trivale.

ADVERTISEMENT

”În această după-amiază cred că vom mai semna cu un fundaș stânga pe care ni-l dorim. Vine din Belgia. Deocamdată n-am semnat, urmează în orele următoare. 

Mai aștept un jucător pe care mi-l doresc, mai rămâne doar să-și dea acordul impresarul, e vorba de un fundaș central pe care mi-l doresc foarte mult cu staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT

E vorba despre Deian Boldor. Copilul a fost încântat, se întoarce după 11 ani. Acum să vedem dacă va ajunge la FC Argeș sau la altă echipă”, a declarat Vlădoiu, într-o intervenție la Digisport.

În 2018, Boldor a fost transferat pentru 2.000.000 de euro

Născut la Timișoara, Deian Boldor a fost cumpărat de AS Roma, în 2011, de la LPS Banatul, pe când avea doar 16 ani. În 2016 a fost cedat definitiv la Bologna, iar în 2018 făcea obiectul unui transfer de milioane de euro, la Hellas Verona.

Două milioane a plătit fosta echipă a lui Adrian Mutu pentru a-și asigura serviciile fostului căpitan al echipei naționale de tineret a României. Nu s-a impus în echipa veroneză care l-a împrumutat mai departe la Foggia și la Partizanii Tirana.

Boldor a mai jucat în carieră și în campionatul nord-american de fotbal, la Montreal Impact. Și CFR Cluj a anunțat, încă de anul trecut, că negociază cu fotbalistul ajuns între timp la 25 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: