Fotbal intern

Adi Popa a semnat cu FCSB! Detaliile înţelegerii. EXCLUSIV. Update: “Popică” a susţinut prima conferinţă de presă. VIDEO

Adi Popa a semnat cu FCSB Detaliile intelegerii EXCLUSIV Update Popica a sustinut prima conferinta de presa VIDEO

La scurt timp după victoria 1-0 cu Mlada și implicit calificarea echipei în play-off-ul Europa League, Gigi Becali a anunțat noi transferuri la FCSB.


UPDATE, 17 august ora 10.50. Adi Popa este prezentat oficial şi susţine prima conferinţă de presă la FCSB, înainte de meciul cu Poli Iaşi. Vezi video

Conferință de presă înainte de FCSB – FC Politehnica Iași, cu Vergil Andronache și Adrian Popa.

Gepostet von FCSB am Samstag, 17. August 2019


UPDATE, ora 18.50. Acordul dintre Adi Popa şi FCSB a fost anunţat pe pagina oficială a clubului patronat de Gigi Becali. “Mă bucur să revin la clubul unde am făcut performanță și unde am trăit cele mai frumoase momente ca fotbalist. Îmi voi pune toate calitățile în slujba echipei și îmi doresc să reușim îndeplinirea tuturor obiectivelor împreună. Îmi doresc enorm să evoluez din nou în grupele unei competiții europene și, poate cel mai mult, ca suporterii să vină alături de echipă și să ne susțină așa cum numai ei știu să o facă. Doar împreună putem reuși!”, a fost declaraţia lui Popa pentru site-ul oficial.



UPDATE, 16 august, ora 15.45. FANATIK a aflat că Adi Popa a semnat chiar în aceste momente! Deşi încă nu a ajuns în ţară, extrema de 31 de ani a parafat actele în Anglia. “Motoreta” mai are un an de contract cu Reading, formaţia din Championship (liga a doua engleză) la care s-a transferat din această vară şi George Puşcaş, şi va evolua sub formă de împrumut pentru un sezon la FCSB. În luna iunie a anului viitor, Popa va deveni automat jucătorul FCSB! “Ne-am înţeles, a semnat. Dennis Man (n.r. titularul postului de mijlocaş dreapta) poate să stea şi el pe bancă, de ce să nu stea?!”, a comentat Gigi Becali aducerea lui Popa.


UPDATE, 16 august, ora 10.50. FANATIK a aflat că transferul lui Adi Popa la FCSB nu este finalizat în acest moment. Mijlocașul nu se află încă în România deoarece trebuie să își rezolve situația de la Reading, dar umează să vină în București pentru a pune la punct toate detaliile revenirii sale la FCSB.


UPDATE, 15 august, ora 23:55. Adi Popa ar putea fi jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB, anunță Sport.ro. Fotbalistul a mai evoluat la formația “roș-albastră” între 2012 și 2017, iar în prezent este legitimat la Reading, în Liga a doua din Anglia.


Transfer de ultima oră la FCSB

Patronul roș-albaștrilor a spus că s-a înțeles cu un mijlocaș ofensiv de bandă dreapta, acesta evoluând la un alt club din Casa Pariurilor Liga 1, iar mutarea urmează să se oficializeze în cursul zilei de vineri. În același timp, Becali a vorbit și despre situația lui Tiago Ferreira, care nu este dispus să lase Craiova pentru FCSB, chiar dacă patronul roș-albaștrilor este în continuare dispus să-l ia.

„Am transferat deja un jucător. O să aflați mâine cine e. Dacă vin bani, luăm jucători. Îl știți pe cel transferat. E luat pe un post deficitar, de extremă dreaptă. Ne-am înțeles și cu echipa, și cu clubul. E jucător din România. Mâine se face transferul oficial. Nou-venitul va avea drept de joc în play-off pentru că putem face o nouă listă. Încercăm să-l luăm și pe Tiago Ferreira. Dacă nu vine, să fie sănătos” – a spus Gigi Becali la Pro X

Jucătorul transferat de Becali va putea fi utilizat în play-off-ul Europa League, înaintea căruia FCSB va da o nouă listă de jucători către UEFA. Roș-albaștrii o înfruntă pe Vitoria Guimaraes din Portugalia, echipă care a trecut cu 9-0 la general de Vilnius în turul 3 preliminar.

Cele două meciuri se vor juca pe 22 și 29 august. Până atunci, FCSB va avea un meci extrem de important în campionat cu Poli Iași, una dintre cele mai în formă echipe din Casa Pariurilor Liga 1.

Tags: