Sport

Transfer de ultimă oră la FCSB: cine va pregăti portarii cât timp staff-ul lui Edi Iordănescu e în izolare

Aflată într-o situație delicată din cauza focarului de COVID existent în cadrul clubului, FCSB va fi pregătită în perspectiva partidei pe care o va susține sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Mioveni, în etapa a 12-a a Ligii I, de Mihai Pintilii.
13.10.2021 | 00:19
Transfer de ultima ora la FCSB cine va pregati portarii cat timp stafful lui Edi Iordanescu e in izolare
ADVERTISEMENT

FANATIK a scris că antrenorul principal Edi Iordănescu și întreg staff-ul său se află în carantină, iar ședința de pregătire a fost condusă de Mihai Pintilii. Acesta nu are licență PRO, dar va sta pe banca tehnică la meciul care se va juca la Buzău.

Din acest motiv, el își va asuma amenda primită de la FRF pentru că va da indicații fără să aibă licență. Se pare că situația este și mai gravă, pentru că portarul Cătălin Straton ar fi fost de asemenea depistat pozitiv la testul pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Eugen Nae a venit să ajute pentru două săptămâni

În ceea ce privește pregătirea portarilor, de acest comprtatiment se va ocupa Eugen Nae. El nu făcea parte din lotul grupării roș-albastre până azi, dar a fost transferat în regim de urgență.

În vârstă de 46 de ani, el făcea parte din staff-ul tehnic al lui Cosmin Olăroiu, dar cum acesta din urmă este liber de contract în această pertioadă, Nae a acceptat să se ducă la FCSB să dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Mă duc două săptămâni, până revin titularii de pe bancă. Mă duc să ajut”, a declarat cel în cauză pentru pentru AS.ro. Nae a mai lucrat la FCSB între 2010-2011 și 2012-2013, dar în ultimii ani l-a urmat pe Olăroiu.

Gigi Becali nu-i lasă pe jucători să se vaccineze

Interesant este că și în acest context dificil, finanțatorul Gigi Becali nu le recomantă jucătorilor să se vaccineze. „Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID, pot face infarct sau atac cerebral.

ADVERTISEMENT

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

ADVERTISEMENT

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos”, a spus patronul FCSB pentru gsp.ro.

Mihai Pintilii va pregăti echipa inclusiv pentru meciul cu Farul din 24 octombrie

Starea lui Edi Iordănescu este destul de bună, având în vedere că este izolare și nu internat în vreoun spital. El va ieși din casă după 14 zile de la depistarea cu COVID, adică pe 25 octombrie,

În această perioadă de timp, FCSB va întâlni CS Mioveni și Farul (pe 24 octombrie, în deplasare, în etapa a 13-a a Ligii I). Primul meci cu Iordănescu pe bancă va fi cel din Cupa României, cu FC Voluntari (27 octombrie).

Dintre echipele din Liga I, doar CFR Cluj și Universitatea Craiova au anunțat căț au toți jucătorii vaccinați. Însă, rata de vaccinare părintre fotbaliștii din primul eșalon fotbalistic al țării este destul de scătuză, aproximativ 50%.

Raportat la ceea ce se întâmplă în țară, unde rata de vaccinare se apropie de 33%, lucrurile stau bine. Țara noastră este penultima la acest capitol din Uniunea Europeană, fiind urmată doar de Bulgaria.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT