Fotbal intern

Transfer de ultima oră la Viitorul! Gică Hagi a luat un jucător din Liga 2 și a fost rezervă în meciul cu U Craiova

03.02.2019 | 21:46
Transfer de ultima ora la Viitorul Gica Hagi a luat un jucator din Liga 2 si a fost rezerva in meciul cu U Craiova

FC Viitorul a făcut un transfer de ultima oră înaintea meciului pe care echipa sa l-a jucat împotriva celor de la U Craiova, în etapa 22 din Liga 1 Betano. Gică Hagi a decis să îl aducă de urgență la fosta campioană a României pe portarul Arpad Tordai (21 de ani), cel care se afla cedat sub formă de împrumut la Petrolul Ploiești.

Alex Buzbuchi s-a accidentat înaintea meciului jucat de Viitorul cu U Craiova, iar Gică Hagi a avut nevoie de un portar care să îi fie rezervă lui Valentin Cojocaru. Astfel, Arpad Tordai, goalkeeperul împrumutat de Viitorul la Petrolul Ploiești în prima parte a sezonului, a fost readus de Gică Hagi de urgență la campioana României.

Ce transfer de ultima oră a făcut Viitorul înaintea meciului cu U Craiova

Mutarea a fost anunțată pe pagina oficială de Facebook a celor de la Petrolul Ploiești. Arpad Tordai a plecat chiar în cursul zilei de duminică, 3 februarie, din cantonamentul desfășurat de ploieșteni în Antalya, Turcia.  Mai mult, portarul în vârstă de 21 de ani a prins lotul Viitorului pentru meciul cu U Craiova, fiind rezerva lui Valentin Cojocaru.

Arpad Tordai la reunirea Petrolului
Arpad Tordai la reunirea Petrolului

“Arpad Tordai s-a întors la Viitorul Constanţa
Portarul Arpad Tordai a părăsit, în această dimineaţă, cantonamentul Petrolului, el întorcându-se la echipa de la care fusese împrumutat la începutul sezonului, Viitorul Constanţa. În prima parte a sezonului, Tordai bifase 18 prezenţe în tricoul „galben-albaştrilor”, fiind unul dintre cei trei jucători eligibili „U21” folosiţi, în mod constant, de către petrolişti”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Petrolul Ploiești.