Fotbal intern

Transfer definitiv de la Steaua la Astra Giurgiu. “Mi-am dat acordul”

STEAUA. Robert Vâlceanu, 20 de ani, s-a înţeles cu oficialii Astrei pentru un transfer definitiv, după ce Gigi Becali şi-a dat într-un final acordul pentru perfectarea unei astfel de afaceri....
02.06.2017 | 00:05
Transfer definitiv de la Steaua la Astra Giurgiu Miam dat acordul

STEAUA. Robert Vâlceanu, 20 de ani, s-a înţeles cu oficialii Astrei pentru un transfer definitiv, după ce Gigi Becali şi-a dat într-un final acordul pentru perfectarea unei astfel de afaceri.

STEAUA. În aceste zile Anamaria Prodan s-a ocupat de perfectarea transferului lui Vâlceanu la Astra. Dacă la început a fost vorba doar pentru un împrumut pe o perioadă de doi ani, totuşi după două zile de discuţii Gigi Becali şi şefii de la Astra au convenit ca transferul să se facă definitiv. FANATIK.RO a aflat că jucătorul în vârstă de 20 de ani va semna pe o perioadă de trei ani şi va încasa un salariu de 4.000 de euro în primul sezon, 5.000 de euro în al doilea sezon şi 6.000 de euro în al treilea sezon.

“Mai am trei meciuri la UTA, dar voi juca la Astra!”

STEAUA. Contactat de către FANATIK.RO, Robert Vâlceanu a declarat: “M-am înţeles cu Astra şi mi-am dat acordul să joc la această echipă. Transferul este definitiv, deşi la început a fost vorba de un împrumut. Eu mai am de jucat trei meciuri pentru UTA, iar apoi o să devin jucătorul Astrei. Consider că acest transfer este o soluţie foarte bună pentru mine”.

Astfel, Junior Morais o să aibă drumul deschis către Steaua, deoarece Gigi Becali le-a cerut giurgiuvenilor să nu îl mai şicaneze pe acesta în tentativa sa de a juca sub comanda lui Dică. Şefii Astrei vor renunţa mai mult ca sigur la litigiul lor cu fundaşul stânga.