Carousel hot news

Nascimento, lăudat de fostul său antrenor: “E un fotbalist de viitor”

Filipe Nascimento este al treilea transfer al lui Dinamo în această vară, după ce au fost aduşi Diogo Salomao şi Giorgios Katsikas. Portughezul a fost adus de la CFR Cluj, la schimb cu Dan...
Autor: Razvan Nicolae | 11.07.2017 | 10:13
Nascimento, lăudat de fostul său antrenor:

Filipe Nascimento este al treilea transfer al lui Dinamo în această vară, după ce au fost aduşi Diogo Salomao şi Giorgios Katsikas. Portughezul a fost adus de la CFR Cluj, la schimb cu Dan Nistor, unul dintre titularii din sezonul trecut al “câinilor roşii”. Mijlocaşul de 22 de ani a fost caracterizat de fostul său antrenor, Vasile Miriuţă, acesta declarând că FC Dinamo a obţinut un jucător de viitor.

“În primul rând, Nascimento este un fotbalist foarte tehnic, cu un picior stâng foarte bun. Ştie să iuţească foarte mult jocul şi să dea drumul la minge când trebuie, deci este un jucător de viteză. Foarte important este că Filipe este şi foarte disciplinat din punct de vedere tactic. E unul dintre tinerii de viitor din Liga 1 şi are foarte multă calitate. Nu e închizător, un rupător, ci un creativ. Eu îl văd pe postul lui Nistor, la mijloc, creativ, mai curând decât în faţa apărării”, a declarat Vasile Miriuţă pentru gsp.ro.

Transfer Dinamo. Nascimento, laudat de fostul sau antrenor1

Portughezul a semnat un contract care se întinde pe trei sezoane, urmând să aibă un salariu de 8.000 de euro pe lună. În sezonul trecut, Nascimento a jucat 29 de meciuri pentru CFR Cluj, mijlocaşul reuşind să marcheze 6 goluri şi să ofere 5 pase decisive. Noul jucător al lui Dinamo a fost lăudat şi de un fost coleg, Traian Marc declarând că este un fotbalist serios, acesta dezvăluind şi ce poreclă avea jucătorul în perioada petrecută la formaţia clujeană.

“Nascimento este serios ca un ardelean şi porecla lui la CFR chiar asta a fost, «Ardeleanu». Chiar am vorbit cu el şi i-am spus că la Bucureşti nu face treabă cu atitudinea asta a lui de ardelean, trebuie să fie un “câine” rău ca să fie sigur că răzbeşte în Capitală”, a declarat Traian Marc, fostul portar al celor de la CFR Cluj, pentru gsp.ro.

800.000 de euro este cota lui Filipe Nascimento, conform site-ului transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE