Fotbal intern

Transfer iminent la Dinamo după eliminarea din Cupă! A făcut vizita medicală

02.11.2018 | 11:35
Transfer iminent la Dinamo dupa eliminarea din Cupa A facut vizita medicala

Jucătorul albanez născut în Elveția, Naser Aliji, este tot mai aproape de Dinamo. „Câinii roșii” au început negocierile cu fundașul stânga în urmă cu mai multe zile, transferul fiind confirmat de Mircea Rednic pentru FANATIK.RO. Însă, după eliminarea uluitoare din Cupa României, în fața celor de la Csikszereda, alb-roșii au grăbit semnarea lui Aliji.

Aliji a efectuat vizita medicală în dimineața zilei de vineri și, dacă totul va fi în regulă, el va fi anunțat în curând la clubul antrenat acum de Mircea Rednic. Naser a jucat ultima oară la Virtus Entella, în liga a doua italiană, dar vine în Ștefan cel Mare din postura de jucător liber de contract. El a mai evoluat de-a lungul carierei pe la Basel, Vaduz, dar și la FC Kaiserslautern și are și 11 selecții în naționala de seniori a Albaniei, după ce a fost internațional de tineret elvețian. Chiar dacă a fost titular la Entella în returul sezonului trecut, Aliji nu și-a căutat echipă în această vară, timp în care a avut o problemă gravă de familie, tatăl său decedând în luna august.

Naser Aliji este noul transfer al lui Dinamo. Albanezul a jucat și pentru FC Basel
Naser Aliji este noul transfer al lui Dinamo. El are 11 selecții pentru naționala Albaniei

Aliji, primul transfer la Dinamo, după eliminarea în fața lui Csikszereda

Aliji vine la Dinamo să întărească defensiva echipei din Ștefan cel Mare. De altfel, Mircea Rednic a anunțat că va face mai multe mutări, după remiza cu Chiajna din etapa a 13-a din Liga 1 Betano.  „Sper ca jucătorii să apară. O să vină un fundaş stânga, un fundaş central, un atacant şi un portar”,  a spus antrenorul lui Dinamo, înainte de înfrângerea dureroasă și dramatică în fața formației de Liga a 3-a, Csikszereda.

Naser Aliji va fi adus pentru a le lua locul în primul 11 celor doi jucători care și-au disputat postul de fundaș stânga. Este vorba despre Sergiu Popovici și Vlad Olteanu. Primul a fost adus în această vară de la Gaz Metan Mediaș și a jucat 9 meciuri, reușind o singură pasă decisivă. De partea cealaltă, Vlad Olteanu a evoluat în trei meciuri în actuala stagiune pentru echipa din „Groapă”. El a fost adus la 19 ani la Dinamo, în iarna lui 2016, de la FC Brașov. Cu toate acestea, încă nu a reușit să confirme la „câini”, pentru care a jucat în 37 de meciuri.

Primul meci al lui Dinamo, după dezastrul de la Miercurea Ciuc, va fi cel cu FC Voluntari, care se va juca luni, 5 noiembrie, în etapa a 14-a a Ligii 1 Betano.