Carousel hot news

Pleacă Filip de la Dinamo? Când se face transferul: “Să trecem de Bilbao!”

Update. Steliano Filip este foarte aproape de a se despărţi de FC Dinamo Bucureşti în această vară. Fundaşul în vârstă de 23 de ani este dorit de Dinamo Kiev, echipă care joacă în turul...
Autori: Iuliana Spirache, Razvan Nicolae | 27.07.2017 | 00:02
Pleacă Filip de la Dinamo? Când se face transferul:

Update. Steliano Filip este foarte aproape de a se despărţi de FC Dinamo Bucureşti în această vară. Fundaşul în vârstă de 23 de ani este dorit de Dinamo Kiev, echipă care joacă în turul III preliminar al Champions League.

Steliano Filip a vorbit despre plecarea de la Dinamo şi susţine că s-ar putea ca meciul cu Bilbao să fie ultimul pentru el în tricoul “câinilor”. “Cel mai frumos mod de a-mi lua la revedere de la fani este să trecem de Bilbao”, a spus Filip.

Cosmin Contra a intervenit şi el. “L-aţi pus într-o situaţie nasoală. Chiar dacă a zis că ar fi un prilej extraordinar de a se despărţi de suporteri, Steliano este în continuare jucătorul lui Dinamo”.

Dinamo Bucureşti a realizat doar 4 transferuri în această vară, dar sunt aproape de a se mai despărţi de încă un titular. Steliano Filip este dorit de Dinamo Kiev, emisari ai clubului din prima ligă din Ucraina au venit la meciul Juventus Bucureşti-Dinamo pentru a-l urmări pe fundaşul stânga al “câinilor roşii” la lucru. În cazul unei prestaţii convingătoare, cei din Kiev ar urma să înceapă tratativele.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al “câinilor roşii”, a declarat că nu a venit nicio ofertă pe adresa clubului, dar o calificare a echipei în grupele Europa League ar putea aduce un transfer pentru Steliano Filip. “Dacă ne vom califica îl vom vinde. Trebuie să joace la fel de bine ca anul trecut. Momentan nu este nicio ofertă pe adresa clubului. Nu este nimic cert, cel mai important pentru el e să se gândească doar la Dinamo”.

Steliano Filip îşi doreşte un transfer afară, el declarând încă de la finalul sezonului trecut că ar vrea să ajungă să joace în Europa. “Eu mă simt pregătit să fac pasul către o altă formaţie mai mare”. Cosmin Contra, antrenorul lui FC Dinamo, îl consideră pe Filip drept unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei, acesta oferindu-i banderola de căpitan la startul noului sezon.

Filip este cel mai vechi jucător din lotul dinamoviştilor, acesta fiind pe banca de rezervă a lui Dinamo la ultimul meci jucat de “câinii roşii” în cupele europene. Fundaşul stânga de 23 de ani a venit la echipă în iulie 2012 şi a jucat 133 de meciuri în tricoul alb-roşu până în prezent. În sezonul trecut, Steliano Filip a bifat 38 de meciuri şi a reuşit să marcheze 2 goluri.

1.400.000 de euro este cota lui Steliano Filip, conform site-ului transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE