Sport

EXCLUSIV. Portughezul Artur Jorge a semnat cu FCSB! Anunţul lui Gigi

UPDATE, ora 12:27 / Fundaşul portughez Artur Jorge a semnat cu FCSB. Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK.RO de patronul Gigi Becali: "A semnat pentru un an. Transferul este rezolvat 100%....
15.08.2017 | 12:30
EXCLUSIV Portughezul Artur Jorge a semnat cu FCSB Anuntul lui Gigi

UPDATE, ora 12:27 / Fundaşul portughez Artur Jorge a semnat cu FCSB. Informaţia a fost confirmată pentru FANATIK.RO de patronul Gigi Becali: “A semnat pentru un an. Transferul este rezolvat 100%. Cel mai probabil, va mai veni încă un fundaş”.

Referitor la interesul pentru Bogdan Planic, patronul Stelei a declarat: “Nu ştiu în acest moment dacă îl vom putea aduce. Vedem”  


UPDATE. Lovitură pe piaţa transferurilor dată de FCSB înaintea meciului cu Sporting Lisabona. Gigi Becali s-a înţeles cu Artur Jorge, fundaşul portughez de 22 de ani despre care GSP anunţa că a semnat cu rivala Dinamo!

Aflată în căutarea unui apărător central, formaţia roş-albastră l-a convins pe fostul internaţional lusitan U 21 să vină în România. Vestea transferului  a fost anunţată de Mihai Stoica prin intermediul facebook, acolo unde a râs de informaţia conform căreia Jorge ar fi semnat cu Dinamo: “Ştirea e parţial adevărată”, a postat managerul.

Suntem în discuţii cu el, sperăm să îl aducem“, a spus şi Nicolae Dică despre fotbalistul portughez.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

FC Dinamo Bucureşti a renunţat la serviciile lui Azer Busuladzic, după ce oficialii din “Ştefan cel Mare” au ajuns la un acord cu fotbalistul în vârstă de 25 de ani pentru rezilierea contractului – vezi detalii. Conducerea lui Dinamo s-a mişcat rapid după ce a “scăpat” de Busuladzic şi s-a orientat către un fost internaţional portughez de tineret.

FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu Braga pentru împrumutul fundaşului central Artur Jorge Marques Amorim, în vârstă de 22 de ani. Conform gsp, portughezul de 1.86 va ajunge la Bucureşti în scurt timp şi se va alătura lotului pregătit de Cosmin Contra. (Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detalii complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real)

TRANSFER DINAMO. A trecut şi pe la Mouscron

Artur Jorge Maeques Amorim a început fotbalul la Braga, dar a fost împrumutat la Vilaverdense şi Freamunde în perioada 2014-2015. Mai mult, în sezonul 2016-2017 a jucat pentru Braga în 20 de partide, iar în iulie 2017 a fost împrumutrat la Mouscron, echipă antrenată de Mircea Rednic, însă nu a reuşit să impresioneze şi a plecat rapid din Belgia.

1.000.000 de euro este cota lui Artur, conform transfermarkt

Tags: