Sport

Transfer exotic pentru FC Botoșani. Un fotbalist cu peste 20 de meciuri în echipa națională a semnat cu echipa lui Valeriu Iftime

Un fotbalist cu peste 20 de meciuri la națională și aproape 100 de partide în Franța este ultima achiziție a echipei lui Valeriu Iftime.
07.10.2022 | 18:05
Transfer exotic pentru FC Botosani Un fotbalist cu peste 20 de meciuri in echipa nationala a semnat cu echipa lui Valeriu Iftime
Un fotbalist cu peste 20 de meciuri la echipa națională a semnat cu FC Botoșani
ADVERTISEMENT

Departe de locurile de play-off FC Botoșani continuă să se întărească. Ultima achiziție este una exotică. Noul fotbalist al echipei din nordul Moldovei este internațional al Insulelor Comore.

Încă o ”invenție” marca FC Botoșani

Gruparea finanțată de Valeriu Iftime nu este acolo unde patronul și-ar fi dorit după primele 12 etape din sezonul în curs. Moldovenii sunt în partea inferioară a clasamentului, la 5 puncte de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani are și a treia cea mai slabă apărare din SuperLiga, iar acest lucru l-a convins pe finanțatorul Valeriu Iftime să mai aducă un fundaș la echipa antrenată de Mihai Teja.

”Francezul Kassim M’Dahoma a semnat cu FC Botoșani!

Internaționalul din Insulele Comore, Kassim M`Dahoma, a semnat cu FC Botoșani pe o perioadă de 2 ani și va purta numărul 12.

ADVERTISEMENT

Fundașul central în vârstă de 25 de ani, Kassim a jucat în Liga a 3-a franceză și are 23 de selecții la naționala Insulelor Comore. Bine ai venit, Kassim M`Dhoma!”, a transmis FC Botoșani.

Noul apărător central al moldovenilor s-a născut la Marseille și a evoluat întreaga carieră în ligile inferioare din Hexagon, unde a reușit, totuși, să adune aproape 100 de meciuri.

ADVERTISEMENT

250.000 de euro este cota de piață a lui Kassim M’Dahoma, conform transfermarkt

Meciul cu Rapid, decisiv pentru antrenorul Mihai Teja

Unul dintre cele mai atractive meciuri ale etapei a 13-a din SuperLiga, Rapid – FC Botoșani se dispută sâmbătă, 8 octombrie, de la 21:30. Ar putea fi ultimul pentru antrenorul Mihai Teja pe banca moldovenilor.

Fără victorie de șase etape în campionat, omul de afaceri i-a transmis un ultimatum tehnicianului adus în această vară în locul lui Marius Croitoru.

ADVERTISEMENT

După ultimul rezultat 1-1 cu Universitatea Cluj, Valriu Iftime a admis că postul lui Teja este serios amenințat. În cazul unui eșec în Giulești, antrenorul va fi pus pe liber.

Foștii jucători de la FC Vaslui, Wesley și Adailton sunt așteptați la Botoșani. Primul va avea rolul de translator pentru Adailton, cel care este dorit pe bancă de Iftime.

ADVERTISEMENT