Întăriri pentru play-out! ACS Poli a adus un jucător care a evoluat ca titular la Dinamo în prima parte a sezonului

acs poli timisoara, maxi oliva, dinamo, liga 1

Leo Grozavu a realizat primul transfer din postura de antrenor al celor de la ACS Poli Timişoara, după ce i-a luat locul lui Ionuţ Popa la bănăţeni.

Astfel, ACS Poli Timişoara a anunţat că Maxi Oliva a semnat un contract cu bănăţenii: "Am semnat un angajament până-n vară cu Maxi Oliva, cu opţiune de prelungire a contractului, din vară, pentru încă un sezon”, a declarat preşedintele clubului timişorean, Radu Birlică, pentru news.ro.

Oliva, fost internaţional argentinian U20, a jucat din vara anului 2016 la Dinamo. Până atunci, fundaşul stânga a evoluat la River Plate, CA Tigre, Estudiantes, San Martin (Argentina) şi Aris Limassol (Cipru).

Maxi Oliva a ajuns la Dinamo în iulie 2016 şi mai avea contract până în vara acestui an. A fost trecut pe lista neagră de Vasile Miriuţă, iar în această iarnă a fost la un pas de un transfer la Newell's Old Boys.

În actualul sezon, Maxi Oliva a jucat 10 meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile, dintre care 9 în Liga 1 şi o partidă în Cupa României. A bifat, în total, 627 de minute.