Fotbal intern

”Transfer” înainte de Craiova – CFR Cluj. I-a lăsat pe olteni și este noul șef de la campioana României. EXCLUSIV

07.04.2019 | 14:36
Transfer inainte de Craiova  CFR Cluj Ia lasat pe olteni si este noul sef de la campioana Romaniei EXCLUSIV

Derby-ul etapei a patra a play-off-ului Ligii 1 Betano, Craiova – CFR Cluj, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco, și chiar înaintea întâlnirii cele două cluburi au fost protagonistele unui transfer. Partida este una decisivă pentru olteni, care dacă nu vor învinge campioana en-titre vor mai avea doar șanse teoretice să se bată la titlu în acest sezon.

”Transfer” înainte de Craiova – CFR Cluj

Rivalitatea sportivă dintre cele două echipe este una extrem de pasionantă, dar chiar în săptămâna meciului Craiova – CFR Cluj ardelenii au făcut un transfer extrem de interesant și care ar putea să-i irite pe olteni. FANATIK a aflat că șeful centrului de copii și juniori ai grupării din Bănie, Silviu Bogdan, a decis să plece de la Craiova și să meargă chiar la rivala CFR Cluj.

Tehnicianul liderului din Liga 1 Betano, Dan Petrescu, a decis ca jucătorii săi să efectueze un antrenament chiar în ziua meciului din etapa a patra a play-off-ului. ”Bursucul” și-a scos jucătorii la o ședință de pregătire chiar la baza de antrenament a oltenilor de lângă aeroportul din Craiova. Înainte de joc, antrenorul CFR-ului a spus că întâlnirea este una ”pe viață și pe moarte”.

Andrei Cristea sărbătorind golul marcat în meciul U Craiova - CFR Cluj din sezonul regulat
Andrei Cristea sărbătorind golul marcat în meciul U Craiova – CFR Cluj din sezonul regulat

CFR Cluj e fără victorie pe Ion Oblemenco

Partida U Craiova – CFR Cluj, derby-ul etapei a patra a play-off-ului, se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Înaintea acestui joc, ardelenii sunt lideri în  clasamentul Ligii 1 Betano, cu 36 de puncte, fiind urmați de FCSB, cu 31 de puncte, și U Craiova, cu 29 de puncte.

Întâlnirea este una de coșmar pentru CFR Cluj, care nu a câștigat niciodată de la construiea noii arene Ion Oblemenco din Craiova. În cele trei întâlniri, ”juveții” s-au impus de două ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate. Mai mult, ardelenii au pierdut doar de două ori în deplasare în ultimele 24 de întâlniri, dar de fiecare dată eșecul a venit pe Ion Oblemenco.