Fotbal intern

Transfer înainte de derby-ul FCSB – Craiova. Ce jucător important pleacă

19.02.2019 | 13:30
Transfer inainte de derbyul FCSB  Craiova Ce jucator important pleaca

FCSB – Universitatea Craiova este derby-ului finalului sezonului regulat din Liga 1 Betano. Chiar dacă va fi un meci extrem de important, oltenii au decis să renunțe la unul dintre jucătorii care anul trecut era printre titularii echipei. FANATIK a aflat că Răzvan Popa a fost trimis către Gaz Metan Mediaș, formație care are mari probleme în apărare.

Astfel, oltenii au decis să îl împrumute pe Popa la echipa ardeleană. Asta după ce Edi Iordănescu s-a plâns de faptul că a rămas fără jucători, după meciul cu Sespi Sfântu Gheorghe. Asta pentru că Răzvan Trif are fractură de peroneu, alt fundaș central, Michaell, a suferit o fractură de piramidă nazală, Iulian Cristea încă nu este complet refăcut din cauza unor probleme musculare, iar Marius Constantin este suspendat pentru meciul din etapa viitoare, contra celor de la FC Botoșani.

Gaz Metan Mediaș, transfer de la Craiova înainte de meciul oltenilor cu FCSB

Asfel, Gaz Metan a rămas doar într-un singur fundaș care poate evolua în centrul apărării. Este vorba despre Bradley Diallo, dar nici malinezul nu este la punct cu pregătirea fizică. Astfel, Gaz Metan Mediaș încearcă să remedieze din aceste probleme prin transferul tânărului fundaș de 21 de ani al Universității Craiova.

Răzvan Popa a fost titular în meciul cu FCSB din play-off-ul Ligii 1 Betano de anul trecut
Răzvan Popa a fost titular în meciul cu FCSB din play-off-ul Ligii 1 Betano de anul trecut

Cu toate acestea, oltenii nu au de ce să se teamă. Răzvan Popa își pierduse locul de titular în angrenajul primei echipe în fața lui Renato Keljic, Isaac Donkor și Tiago Ferreira. Din acest motiv a și fost împrumutat Florin Gardoș la Poli Iași, în transferal care l-a adus pe Andrei Cristea în Bănie.   Așadar, mai mult ca sigur, Devis Mangia se va baza în partida cu FCSB pe aceeași linie de trei fundași, formată din Donkor, Keljic și Ferreira. Asta în timp ce Răzvan Popa, la fel ca Florin Gardoș, va avea oportunitatea să adune cât mai multe meciuri în picioare în restul sezonului din Liga 1 Betano.