Sport

Şanse mici ca Mbappe să ajungă la Real Madrid?! Anunţul unui fost fotbalist al spaniolilor: “Nu e posibil”

Fostul jucătorul camerunez de la Real Madrid, Geremi Njitap, spune că și-ar dori să-l vadă pe Kylian Mbappe la club, dar vede situația complicată în acest moment.
22.01.2022 | 12:48
Sanse mici ca Mbappe sa ajunga la Real Madrid Anuntul unui fost fotbalist al spaniolilor Nu e posibil
Geremi Njitap crede că Real Madrid nu va reuși să-l semneze pe Kylian Mbappe. Sursa foto: instagram.com/k.mbappe
ADVERTISEMENT

Geremi Njitap, fostul jucător al Real Madrid între anii 1999-2003, și-a exprimat opinia despre interesul clubului madrilen pentru Kylian Mbappe. Acesta consideră că atacantul francez nu va ajunge la formaţia de pe “Santiago Bernabeu”.

Geremi nu crede în transferul lui Mbappe la Real Madrid: “Nu e posibil”

Părerea mea este că nu e posibil. Îmi amintesc că Mbappe a spus la început: ‘dorința mea este să joc cu cel mai mare fotbalist din lume’. Acum, când te uiți la Paris Saint-Germain, el este acolo! Nu cred că va pleca atunci când îi o să vadă alături pe toți cei mai buni jucători din lume, spune Geremi.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător camerunez crede că schimbarea clubului ar putea fi un pas riscant pentru Kylian Mbappe, fiind deja într-o echipă de anvergură ca PSG.

„Pentru că, atunci când treci de la un club la altul, este ca și cum ai începe o altă provocare. Deja se știe, este unul dintre cei mai buni jucători de la Paris Saint-Germain. Așadar, cred că a început să devină unul dintre liderii din vestiar, unul unul dintre cei mai buni jucători din vestiar”, a spus camerunezul.

ADVERTISEMENT

Apoi a continuat: „Aș vrea să meargă la Real Madrid, pentru că am jucat pentru Real Madrid. Dar, ca jucător, când mă uit la cum aș gândi, nu cred că este posibil. Cred că va rămâne la Paris Saint -Germain”.

Contractul lui Mbappe expiră la vară

Contractul lui Kylian Mbappe cu Paris Saint-Germain a intrat în ultimele șase luni de valabilitate. Astfel, atacantul de 23 de ani poate negocia cu orice club în acest moment. Totuși, PSG ar dori ca tânărul de 23 de ani să-și prelungească activitatea la club.

ADVERTISEMENT

Francezul a fost contactat de Florentino Perez, președintele Real Madrid, fiind încrezător că Mbappe va semna cu echipa sa la vară. Deși transferul francezului la Real Madrid nu a avut succes vara trecută cu oferte de până la 170 de milioane de euro, Perez continuă să spere că negocierile vor reuși de data aceasta.

Kylian Mbappe ar putea rămâne la PSG

Șansele lui Kylian Mbappe de a rămâne la Paris sunt cât se poate de reale. Potrivit ESPN, parizienii sunt tot mai convinși că atacantul își va prelungi contractul la PSG.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, familia lui Mbappe a avut discuții cu oficialii clubului referitor la o prelungire a contractului, iar francezul este „mai receptiv ca niciodată” față de perspectiva unui viitor prelungit pe Parc des Princes.

Dacă Kylian Mbappe nu se mai transferă Real Madrid, acest lucru l-ar încânta pe directorul sportiv al PSG, Leonardo Nascimento. El a reacționat la încercările spaniolilor de a-l semna pe Mbappe anul trecut.

„În ultimii doi ani, Real Madrid s-a comportat astfel. Nu este corect, ba chiar ilegal, pentru că l-au contactat pe jucător. Este inacceptabil pentru noi, fiindcă nu este corect”, a spus Nascimento.

ADVERTISEMENT