Sport

Transfer la Dinamo înainte de derby-ul cu CSA Steaua. Are opțiune de cumpărare. Exclusiv

Dinamo a pierdut unul dintre cei mai promițători jucători, într-un moment deloc prielnic pentru gruparea din Ștefan cel Mare. FC Argeș este beneficiara mutării.
05.09.2022 | 11:49
Transfer la Dinamo inainte de derbyul cu CSA Steaua Are optiune de cumparare Exclusiv
FC Argeș a transferat unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști de la Dinamo
ADVERTISEMENT

FC Argeș a obținut semnătura lui Geani Crețu de la Dinamo. Fotbalistul de 22 de ani va evolua până la sfârșitul sezonului sub formă de împrumut la gruparea din Trivale, care are și opțiune de transfer definitiv.

FC Argeș avea nevoie urgentă de un jucător U21

Geani Crețu este unul dintre cei mai talentați fotbaliști din ultimii ani formați în centrul de copii și juniori a clubului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul a bifat 24 de partide în sezonul de coșmar (2021/2022) la capătul căruia ”câinii” au retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2 Casa Pariurilor.

Achiziția fotbalistului era mai mult decât necesară pentru FC Argeș. ”Vulturii” și-au asigurat astfel jucătorul care să se încadreze în regula U21, în condițiile în care doar Alexandru Ișfan mai era eligibil.

ADVERTISEMENT

Piteștenii au fost aproape de încă un transfer important, cel al lui Eduard Marian Florescu, de la FC Botoșani, dar negocierile au picat în această dimineață. În vârstă de 25 de ani, mijlocașul este originar din Pitești.

Mircea Rednic a vrut să-l dea afară de la Dinamo, anul trecut

Geani Crețu este născut în Piatra Neamț și a ajuns la Dinamo în vara anului 2016. La 18 ani a debutat în echipa de seniori a ”câinilor” și a fost considerat unul dintre fotbaliștii de viitor a roș-albilor.

ADVERTISEMENT

Nu toți antrenorii au avut încredere în tânărul fotbalist. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, anul trecut în decembrie Mircea Rednic l-a inclus pe lista jucătorilor de care voia să scape.

Nu mai puțin de 15 fotbaliști erau considerați în acel moment indezirabili de fostul tehnician al ”câinilor”. Administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, a fost omul care a blocat demersul lui Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

De la retrogradarea în eșalonul secund Dinamo a pierdut nu mai puțin de 25 de jucători, în acest moment antrenorul Ovidiu Burcă bazându-se pe un lot format preponderent din fotbaliști extrem de tineri, și câțiva străini transferați în ultima perioadă de conducătorii clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: