Fotbal intern

Transfer neașteptat făcut de Rapid. Giuleștenii au luat un fotbalist care anul trecut juca la Steaua!

12.01.2019 | 17:45
Transfer neasteptat facut de Rapid Giulestenii au luat un fotbalist care anul trecut juca la Steaua

FC Rapid a anunțat prin intermediul site-ului oficial transferul mijlocașului Alin Turbatu, care în urmă cu un sezon i-a înfruntat pe giuleșteni în cursa pentru promovarea în Liga a 3-a. Turbatu juca atunci chiar la marea rivală CSA Steaua.

Mijlocașul stânga în vârstă de 19 ani a decis să plece de la gruparea roș-albastră după ratarea obiectivului. A fost luat de Rapid în cantonamentul din vară, dar Constantin Schumacher a decis să nu-l păstreze.

Transfer neașteptat făcut de Rapid

Totuși, Turbatu și-a găsit repede echipă, semnând cu Oltenița, formație ce activează în aceeași ligă cu Rapid. Mai mult, Turbatu s-a răzbunat pe faptul că giuleștenii nu l-au păstrat în lot și le-a înscris în partida directă din tur, pierdută de Oltenița cu 1-3.

Mijlocașul a marcat și în alte partide, astfel că le-a atras din nou atenția giuleștenilor, care au decis să-l transfere în cele din urmă.

“Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, este o echipă foarte mare, cu o galerie foarte frumoasă, și sper să reușim împreună să realizăm toate obiectivele clubului, iar în vară să ne bucurăm de promovarea în liga secundă”, a spus Alin Turbatu pentru fcrapid.ro.

Ce spunea Turbatu când juca pentru Steaua

Rămâne de văzut cum va fi primit puștiul de către fanii giuleșteni, care-l pot ierta însă pentru faptul că nu este un produs al clubului Steaua, ci al echipei Sportul Studențesc.

”Atunci când ajungi să joci în tricoul Stelei, este un sentiment unic, iar în momentul în care vezi atâția oameni care vin să susțină echipa Steaua, simți că trebuie să dai totul pe teren”

Cele mai tari ponturi din Liga 1 sunt întotdeauna pe betmag.ro