Sport

Motivul uluitor pentru care transferul lui Nikola Mandic la Dinamo a căzut! “Câinii” mai caută un atacant. Exclusiv

Nikola Mandic s-a înțeles cu Dinamo în această iarnă și a fost pas să semneze, însă totul a căzut când s-a ajuns la sume de transfer. Oficialii "câinilor" mai sondează piaţa pentru un atacant.
05.02.2022 | 17:40
Motivul uluitor pentru care transferul lui Nikola Mandic la Dinamo a cazut Cainii mai cauta un atacant Exclusiv
Nikola Mandic, transfer ratat la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut o campanie masivă de transferuri în această iarnă. “Câinii” au legitimat nu mai puţin de 12 jucători în această perioadă de mercato, alături de care speră să se salveze de la retrogradare.

Motivul uluitor pentru care transferul lui Nikola Mandic la Dinamo a căzut!

Însă, “câinii” au transferat doar doi jucători de atac, pe Dusan Celar şi Desire Segbe Azankpo, deşi au negociat cu mai multe vârfuri, pentru a fortifica ofensiva. Unul dintre ei este Nikola Mandic, un vârf în vârstă de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Atacantul croat este legitimat la Rudar Prijedor, iar în această iarnă a ajuns la un acord cu Dinamo pentru transfer. Totul părea rezolvat până când oficialii “câinilor” au luat legătura cu echipa bosniacă pentru transfer.

Atacantul le-a fost prezentat drept “transfer gratis”! Însă bosniacii nici nu au vrut să audă

Din informaţiile FANATIK, Nikola Mandic le-a fost prezentat oficialilor de la Dinamo ca fiind jucător pe care îl pot lua gratis, însă în momentul în care şefii “câinilor” au luat legătura cu bosniacii, situaţia s-a schimbat la 180 de grade.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Rudar le-au transmis dinamoviştilor că Mandic nu poate pleca gratis şi nu au avut de gând niciodată să se despartă fără o ofertă financiară de atacantul în vârstă de 26 de ani. Astfel că bosniacii nici nu au vrut să audă și le-au cerut 100.000 de euro. 

Dinamo, club aflat în insolvență, nu putea să plătească atâția bani și transferul lui Mandic a căzut, deşi atacantul ar fi acceptat o mutare la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. În ciuda numărului mare de transferuri, “câinii” au, în continuare, puţine soluţii în ofensivă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a luat doi atacanți! Dusan Celar a jucat doar 10 minute la CFR Cluj

Dusan Celar a venit de la CFR Cluj, însă atacantul a jucat doar 10 minute la prima echipă şi este mai mult un pariu al dinamoviştilor decât o soluţie pentru problemele din ofensivă ale “câinilor”.

Un alt atacant transferat este Desire Segbe Azankpo, împrumutat din Franţa de la Dunkerque, echipă din a doua divizie. Deşi a ajuns în ţară de câteva zile, Azankpo va fi în lotul dinamoviştilor pentru meciul cu FC Botoşani, mai ales că Stoican are soluţii limitate în avanposturi.

ADVERTISEMENT

“Câinii” mai caută un vârf! Șansele să îl găsească la standardul solicitat sunt minime

Chiar dacă oficialii lui Dinamo au anunţat că transferurile s-au închis, din informaţiile FANATIK, oficialii caută în continuare un atacant de careu, care este greu de găsit la pretenţiile pe care le au dinamoviştii: să vină liber de contract şi să fi evoluat în ultima vreme.

Despre transferuri a vorbit şi Flavius Stoican la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani, lăsând de înţeles că Dinamo va mai face o mutare doar dacă va apărea o ocazie foarte bună:

“Cu ei doi (n.r. Azankpo şi Aloe) am hotărât să încheiem lista de transferuri. Dar poate apărea un jucător peste noapte care ne ajută foarte mult şi atunci vom face tot posibilul să îl aducem”, a spus Stoican la conferinţa de presă.

Campanie masivă de transferuri în iarnă!

Cele 12 transferuri efectuate de Dinamo în perioada de iarnă: Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Baptiste Aloe (Arouca).

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Nikola Mandic
  • 3 atacanţi are Dinamo (Ivanovski, Celar, Azankpo)
ADVERTISEMENT