Încă un transfer la Monaco: îşi ia azi jucător de 20 de milioane de euro

Ştefan Vasile   
în Nicio categorie
30/08/2013, 16:45
Încă un transfer la Monaco: îşi ia azi jucător de 20 de milioane de euro

Sevilla lui Raul Rusescu a mai vîndut un jucător. AS Monaco se întăreşte pe ultima sută de metri şi a reuşit să-l transfere pe tînărul internaţional francez, Geoffrey Kondogbia. Monegascii au scos din buzunar 20 de milioane de euro, suma clauzei de reziliere impusă de către clubul spaniol. Salariul francezului încă nu a fost făcut public, dar s-a anunţat că acesta va semna pe seară un contract pe cinci sezoane.

Odată cu venirea lui Kondogbia, la Monaco, se întrevede plecarea lui Delvin Ndinga, jucător care ocupă acelaşi post la mijlocul terenului.

Gurile rele speculează că acest transfer al lui Geoffrey Kondogbia la AS Monaco nu este decît o lovitură dată de către Real Madrid celor de la Sevilla. Negocierile purtate de către madrileni în acestă vară pentru aducerea francezului pe Santiago Bernabeu au eşuat şi surse din presa iberică anunţă că gruparea din Principat va pune în contractul lui Kondogbia o clauză prin care fotbalistul să fie cumpărat cu 30 de milioane de euro, o sumă mult inferioară celei pe care vor trebui s-o achite alţi eventuali doritori. Astfel, Florentino Perez va putea să-l aducă la Madrid pe mijlocaşul de 20 de ani oricând va dori, fără a fi nevoit să negocieze prea mult suma de transfer.

166 de milioane de euro este suma cheltuită de Monaco pe transferuri în această vară

Închide ×