Fotbal intern

Transfer pentru Dan Alexa! Video. Astra Giurgiu a transferat un atacant francez. FANATIK CONFIRMAT

Transfer pentru Dan Alexa! Video. Astra Giurgiu a transferat un atacant francez. FANATIK CONFIRMAT
Transfer pentru Dan Alexa! Video. Astra Giurgiu a transferat un atacant francez. FANATIK CONFIRMAT

Astra Giurgiu este pusă pe fapte mari în acest sezon. După ce Dan Alexa a fost convins să nu plece de la echipă și după ce Mihai Răduț (plecat în luna mai de la Lech Poznan, prima ligă din Polonia) a semnat un contract valabil până în vara anului 2021, fosta campioană din 2016 își continuă campania de transferuri. În acest moment giurgiuvenii au transferat un atacant francez și negociază întoarcerea lui Gabriel Tamaș în Liga 1.

UPDATE, 26 iulie, ora 16:00/  Așa cum FANATIK a anunțat în urma cu 3 zile, Astra Giurgiu l-a transferat pe atacantul francez Oumare Tounkara. 

Astra Giurgiu a confirmat FANATIK! Oumare Tounkara a semnat cu giurgiuvenii

Transfer pentru Dan Alexa. Atacant francez la Astra!

Oumare Tounkara se numește atacantul care urmează să semneze cu Astra Giurgiu. Francezul în vârstă de 29 de ani vine liber de contract de la Chateauroux, echipă din Ligue 2. A marcat 4 goluri și a dat o pasă decisivă în sezonul trecut din eșalonul secund francez. Și-a început cariera la Sedan, în Franța și a atras rapid atenția mai multor cluburi din Europa.

În 2009, Oumare Tounkara a fost transferat în Premier League de Sunderland. Nu a apucat să debuteze la prima echipă, însă a jucat pentru formația secundă, unde a înscris 6 goluri în 21 de partide. După experiența de la Sunderland, francezul a evoluat în ligile inferioare din Anglia la Bristol Rovers, Stevenage și Grimsby Town. În 2014 s-a întors în Franța, la o echipă regională, Jeanne d Arc de Drancy și datorită evoluțiilor bune a revenit în liga a doua, la Cheateauroux.

Speră să-și relanseze cariera

Noul atacant al Astrei nu are niciun trofeu major în carieră, deși la începutul carierei sale se credea că este un puști-minune. Din păcate pentru el, transferul în Premier League, la Sunderland nu a fost un pas înainte în carieră. Văzut ca un tânăr plin de talent, atacantul francez s-a plafonat în ligile secunde din Anglia și Franța, iar transferul în România poate fi mutarea de care acesta avea nevoie pentru a demonstra că nivelul său este unul mai ridicat decât ligile inferioare în care a jucat.

  • 600.000 de euro este cota de piață a francezului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt
  • 4 goluri a marcat Tounkara în Ligue 2 sezonul trecut
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri